Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Mommy Makeover, cel mai nou trend în chirurgia plastică dedicat exclusiv mămicilor

Mommy Makeover, cel mai nou trend în chirurgia plastică dedicat exclusiv mămicilor

Mommy Makeover este cel mai nou trend în chirurgia plastică dedicat exclusiv mămicilor. Practic, această tehnică presupune o serie de combinaţii care au rolul de a aborda şi rezolva probleme comune cu care se confruntă cele mai multe dintre femeile care au trecut prin sarcină şi alăptare.

Mommy Makeover, cel mai nou trend în chirurgia plastică dedicat exclusiv mămicilor
de Georgiana Adam    |    06 Iul 2021   •   10:41

Dr. Khalid Al-Falah, medic primar chirurgie plastică şi estetică, de la Soma Clinic, a explicat care sunt cele mai cerute intervenţii, dar şi când şi în ce condiţii pot fi făcute.

Mommy Makeover este o tehnică chirurgicală foarte populară peste hotare, însă în România este încă un termen relativ nou, dar care începe să prindă din ce în ce mai mult teren.

"În urma sarcinii, mămicile capătă câteva kilograme în plus, sânii se umflă, alăptează, termină de alăptat, sânii se lasă, atârnă puţin, numărul de kilograme dat jos după sarcină rareori este acelaşi astfel încât să ajungă la greutatea dinaintea sarcinii şi atunci mai au nişte excese de grăsime, atârnă un pic burtica, sânii", a expicat dr. Khalid.

În această situaţie, specialiştii recomandă Mommy Makeover. Principalul motiv pentru care este atât de populară se datorează faptului că această tehnică nu are componente fixe, fiecare procedură fiind aleasă şi personalizată în funcţie de nevoile şi dorinţele pacientei.

"Le oferim ridicarea de sâni, cu sau fără implant, şi abdominoplastia, plus lipoaspiraţia zonelor adiacente. Orice mămică, care se gândeşte să apeleze la serviciile noastre, trebuie să înţeleagă următoarele lucruri.

Trebuie să înţeleagă că primul lucru primordial este să aibă acea greutate stabilă şi asta este valabil pentru toate procedurile de chirurgie estetică. E nevoie de o greutate stabilă şi când o ai poţi să recurgi la aceste intervenţii.

Să fi terminat perioada de alăptare de cel puţin şase luni, astfel încât sânii să se fi stabilizat", a declarat dr. Khalid Al-Falah.

Şi nu în ultimul rând, orice mămică care apelează la medicul chirurg va avea nevoie ulterior de ajutor în casă.

În funcţie de anumite criterii, medicul stabileşte dacă intervenţiile din cadrul programului Mommy Makeover pot fi făcute sau nu în aceeaşi zi.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Soma Clinic
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close