Antena 3 Emisiuni Numai de bine Numai de bine: Aerial Yoga, slăbești și te relaxezi

Numai de bine: Aerial Yoga, slăbești și te relaxezi

06 Iul 2014   •   12:40

Aerial Yoga este o activitate aerobă care combină principiile tradiționale din yoga cu elemente din gimnastică acrobatică, dans, pilates și exerciții calistenice (care folosesc greutatea propriului corp).

Acest tip de mișcare a fost creat pentru a contribui la menținerea sănătații întregului organism prin exerciții speciale executate cu ajutorul hamacului de yoga. Hamacul este fabricat dintr-un material special care sustine pana la 100 kg. Acesta este prins în două puncte în tavan și permite executarea unor mișcări variate atât pe loc, cât și în balans sau rotație. Acestea îmbină armonios contracția musculară, întinderea și relaxarea.

Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close