Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Bărbaţi la înălţime

Numai de bine. Bărbaţi la înălţime

Numai de bine. Bărbaţi la înălţime
Sursa foto: Foto: oddstuffmagazine.com
30 Mar 2014   •   10:43
Tocurile suplinesc în lumea bărbaţilor un complex de înălţime şi nu mai reprezintă un simbol al modei, ca până în anii 1700, când femeile nici nu îndrăzneau să viseze la pantofii cu platforme. Mulţi bărbaţi, cântăreţi şi actori celebri, apelează acum la trucul tocurilor, deşi, majoritatea, în mare secret.
 
Tom Cruise, acest Tom Degeţel al Hollywoodului, nu a fost tocmai deschis în ceea ce priveşte dragostea lui faţă de pantofii cu platforme. Deşi pare o Misiunea Imposibilă, a apărut de-a lungul timpului alături de doamne care sunt mult mai înalte decat el,fără să se vadă vreo diferenţă de înălţime.
 
Băiatul rău al filmelor anilor 80, Sylvester Stallone, este celebru pentru roluri care nu ar trăda vreo teamă sau nesiguranţă. În viaţa reală, italianul îşi face mici procese de constiintă când vine vorba de înălţimea sa şi nu se sfieşte să adauge câţiva centimetri în apariţiile publice pentru un plus de ..confort.
 
Cântăreţii par că au trăit şi au văzut totul. Bono sau Mick Jagger simt însă nevoia să vadă lucrurile cu un plus de 10 centimetri deasupra solului. Spre deosebire de cei care recurg la acest truc şi cer designerilor să il ascundă cât mai bine, lor le place ca totul să fie la vedere.
 
Sinceritatea nu este o opţiune însă pentru mulţi dintre politicieni, probabil defect profesional. Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, nu numai ca folosea tocuri pentru a fi la inaltime atunci cand se afisa cu mult mai inalta sotie, dar cand tinea discursuri, isi lua un scaunel...la purtator.
 
Probabil ca Ludovic al 14 lea s-ar rostogoli in mormant daca ar vedea unde au ajuns mai marii Frantei.
 
Regele Soare era printre cei mai avizi colecţionari de pantofi. Purta doar tocuri de 10 centimetri, iar pantofii erau pictati. O încercare disparata de a-i scoate mai masculini decât erau. Pe ei erau redate scene de luptă, iar tocurile aveau mereu culoarea roşie, pe care el o considera marţială.
 
incaltaminte barbati

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close