Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Bărbatul modern are barbă

Numai de bine. Bărbatul modern are barbă

Numai de bine. Bărbatul modern are barbă
de S.T.    |    29 Mar 2015   •   10:12
O nouă tipologie masculină câştigă tot mai mult teren în faţa aşa numiţilor hipsteri sau a metrosexualilor. "Lumbersexualii", o categorie nou apărută, inspirată de un popular tăietor american de lemne, sunt la mare modă în 2015.

Bărbatul fatal al secolului 21 trebuie să poarte barbă. Să fie un tip relaxat, dezinteresat de tratamente de orice fel şi să emane prin toţi porii putere şi virilitate. Evident barba este cea mai importantă în acesta ecuaţie. Lumea îi numeşte lumbersexuali. Ei se consideră doar atenţi cu imaginea lor.

Combinaţia de barbă şi mustaţa este mai potrivită bărbaţilor cu faţă rotundă. Daca însă aveţi faţa mică, barba trebuie să fie neaparat scurtă, spun stiliştii.

De-a lungul istoriei, trendul bărbii a apărut în momente în care bărbaţii simţeau că masculinitatea le era ameninţată. În epoca modernă, evoluţia tehnologică şi viaţa în metropolă poartă vina, bărbaţilor fiindu-le tot mai greu să îşi demonstreze virilitatea, spun specialiştii. Drept urmare, lumbersexualii au împrumtat tot ce au putut de la bărbatul pe care l-au considerat cel mai aproape de idealul masculin: tăietorul de lemne din Statele Unite.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii " Numai de bine".

×
Subiecte în articol: Numai de bine Olivia Paunescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close