Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Cămaşa, mereu în trend. Accesorizată cum trebuie, şi o cămaşă bărbătească poate arăta extraordinar pe o femeie

Numai de bine: Cămaşa, mereu în trend. Accesorizată cum trebuie, şi o cămaşă bărbătească poate arăta extraordinar pe o femeie

Numai de bine: Cămaşa, mereu în trend. Accesorizată cum trebuie, şi o cămaşă bărbătească poate arăta extraordinar pe o femeie
15 Feb 2015   •   11:05

Englezii susţin că un gentleman are cel puţin 100 de cămăşi în garderoba proprie. Numărul nu este deloc exagerat, dacă luăm în calcul numai câte femei se folosesc de cămăşile partenerului de viaţă, în casă sau chiar pe stradă.

Accesorizată aşa cum trebuie, camaşa bărbătească pe o femeie poate arăta extraordinar. Dar să nu uitam şi de cămăşile feminine, care se reinventează de la un sezon la altul.

Olivia Paunescu a probat câteva pentru voi.  

Puţină transparenţă, fără guler, fără nasturi şi fără să arate formele corpului. Cămăşile din acest sezon s-au reinventat. O singură cămaşă poate oferi ţinutei tale un aspect proaspăt, îngrijit şi elegant.

Pentru un look casual puteţi purta cămăşi cu o pereche de pantaloni skinny şi teneşi cu platforma.

Pentru anul 2015, un look sexy şi atrăgator presupune o cămaşă cambrată, purtată cu o pereche de pantaloni bleumarin, negru sau burgundy. Nu uitaţi nici de pantofii cu toc foarte înalt, pentru un efect de subţiere.

Imaginaţia designerilor a mers şi mai departe, iar femeile curajoase pot purta cămăşi stilizate, inspirate din tradiţionalele ii.

Iar curajul poate atinge cote maxime în momentul in care doamnele fură camaşa iubitului nostru sau soţului.

Şi dacă tot ne lăsăm bărbaţii fără cămăşi, să vedem cu ce se vor îmbrăca ei în această primăvară.

Un studiu recent arată că bărbaţii care nu spun nu riscurilor şi poartă din când în când cămăşi roz, sunt cei care caştigă mai mult, sunt mai bine pregătiţi profesional, mai încrezători şi primesc un numar mai mare de complimente de la colegele lor.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Olivia Paunescu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close