Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ce spune culoarea părului despre tine

Numai de bine. Ce spune culoarea părului despre tine

Ştiaţi că există o legătură între tipul de păr şi trăsăturile de personalitate? Un studiu realizat în România arată că nuanţa părului, lungimea sau modul în care îl coafăm, ne face să fim încadrate în nişte tipare. De exemplu, blondele se distrează mai bine, iar brunetele au un temperament mai calm. Haideţi să vedem dacă se apropie cât de cât de adevăr aceste caracteristici.

Numai de bine. Ce spune culoarea părului despre tine
Sursa foto: Antena 3
03 Mar 2020   •   15:20

Ioana Dumitrache, fashion blogger, are părul natural blond închis, spre şaten. Mulţi ani a fost roşcată pentru că îi plăcea contrastul cu pe care îl forma cu ochii săi verzi. Acum este blondă şi consideră că i se potriveşte cel mai bine.

''Persoanele blonde sunt foarte creative, sunt conştiente de atuurile pe care le deţin şi întodeauna încearcă să le scoată în evidenţă. Într-o dispută, nu îşi impun foarte mult punctul de vedere şi suferă pe ascuns. Persoanele blonde sunt extraordinar de feminine şi întotdeauna încearcă să folosească asta în avantajul lor. Sunt foarte muncitoare, evoluează destul de rapid în carieră, dar nu datorită avatajlor, ci mai mult pentru că se concentrează'', consideră Ioana Dumitrache.

Şase din zece femei consideră că felul în care le arată părul, poate reflecta anumite trăsăuturi de perso. Mai bine de 70% spun că părul le este oglinda sufletului.

Totuşi, dintre toate femeile brunete şi cu părul lung, se consideră cele mai optimiste.

''Se pare că cele mai conservatoare sunt cele care au părul brunet sau şaten închis. În general sunt foarte darnice, sunt mai puţin calme, dar nu neapărat vulcanice. Sunt foarte dedicate, orientate către familie şi le place foarte mult să fie cochete'', spune Ioana Dumitrache.

Numai de bine. Ce spune culoarea părului despre tine

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close