Antena 3 Emisiuni Numai de bine Numai de bine: Ciclismul în apă, cel mai bun antrenament

Numai de bine: Ciclismul în apă, cel mai bun antrenament

05 Apr 2015   •   10:51

Suntem tot mai preocupaţi de felul în care arătăm şi căutăm mereu mijloace prin care orele petrecute la sală să ne treacă mai uşor. Următorul obstacol peste care vrem să trecem este durerea, mai ales pentru începători, dar şi pentru cei care vor să ducă antrenamentele la un alt nivel. Pentru toţi aceştia şi nu numai, colega mea Maria Linda a găsit AquaCycling, cel mai nou trend în materie de fitness care vă va readuce plăcerea de a merge la sală.

Aquacycling nu este numai un nou concept în materie de mişcare în apă, ci un exerciţiu ce duce antrenamentul la alte dimensiuni. Ciclismul acvatic ideal pentru cei ce îşi doresc remodelare corporală ca la carte.

In plus, ciclismul în apă este renumit pentru arderea rapidă a grăsimilor, dezvoltarea masei musculare şi îmbunătăţirea circulaţiei.

Cele mai simple dintre exerciţii au un efect sporit. Asta şi pentru că, în apă, rezistenţa este de până la 15 ori mai mare decât pe uscat. În ţările cu istorie bogată în fitness, aquacycling a devenit tradiţie datorită eficientei fiecarei sesiuni de antrenament.

Pentru practicarea acestui sport nu există limită de varsta, si nici
nu se cere conditie fizica de invidiat. 

×

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close