Antena 3 Emisiuni Numai de bine Numai de bine. Conceptul de bucătar la domiciliu

Numai de bine. Conceptul de bucătar la domiciliu

15 Iun 2020   •   14:42
Numai de bine. Conceptul de bucătar la domiciliu
Sursa foto: Pixabay

Cu restaurantele închise și fără activitate, bucătării s-au adaptat și s-au mutat în bucătăriile foștilor clienți. Mai exact, s-au transformat în chefi la domiciliu.

Fac cumpărături, gătesc, servesc, iar la sfârșit, spală vasele. Iar acum, chiar dacă sunt deschise terasele, dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia sau încă păstraţi măsuri stricte de distanţare, ar fi chiar o soluţie.

Experiența însemnă mai mult dect o masă gătită, pentru că poți și învăța rețetele preparate. În afara de un preparat excelent, veți avea parte și de un spectacol inedit.

În Italia se purta conceptul de bucătar la domiciliu iar acum cu pandemia serviciul a crescut din nou în popularitate.

Prețul unui chef la domiciliu diferă în funcție de numărul de persoane și de felurile de mâncare dorită însă o masă pentru 6 persoane costă aproximativ 150-200 euro. În acest preț este inclusă munca bucătarului și desertul iar alimentele se plătesc separat. 

Conceptul de bucătar la domiciliu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close