Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine NUMAI DE BINE. Cum încetinim îmbătrânirea

NUMAI DE BINE. Cum încetinim îmbătrânirea

NUMAI DE BINE. Cum încetinim îmbătrânirea
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Mai 2015   •   10:10
Odată cu trecerea anilor, constatăm că oboseala este un companion permanent al vietii noastre, că orele de nesomn se resimt, că nivelul colesterolului rău a crescut, că munca fizică o sustinem mai greu, iar exemplele pot continua. 
 
Simptomatologia aceasta poartă si un nume: îmbătrânirea. Si are loc la nivelul fiecarei celule de aceea este important sa acordăm o atentie deosebită protejării materialului nostru genetic. Modul în care ne  sustinem organismul încă din tinerete, dictează starea de sănătate resimtită la bătrânete. 
 
După ani de studii, cercetătorii spanioli au găsit formula inovativă care s-a dovedit capabilă să combată din interior procesul de îmbătrânire celulară, bazată pe un compus care actionează sinergic, format din extract de  strugure, rodie si seleniu. 
 
Conform studiilor clinice, combinatia aceasta de substante ajută la reducerea simptomelor interne si externe ale îmbătrânirii, protejând materialul genetic împotriva mutatiilor si crescând considerabil calitatea si durata vietii.
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine imbatranire studii
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close