Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cum se realizează un decor de poveste pentru masa de Paşte în doar 10 minute

Numai de bine. Cum se realizează un decor de poveste pentru masa de Paşte în doar 10 minute

Numai de bine. Cum se realizează un decor de poveste pentru masa de Paşte în doar 10 minute
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Mai 2019   •   10:30

În fiecare vedem pe Instagram, pe Pinterest poze superbe cu aranjamente care mai de care mai frumoase, mai fastusoase pentru masa de Paşte. Ela Crăciun a luat lecţii de la Ioana pentru a afla cum se realizează un decor de poveste pentru masa de Paşte în doar 10 minute.

''Avem nevoie de câteva elemente care sunt punctele centrale ale mesei. Cele mai importante, florile. Aici avem culoare şi textură. Tu simţi şi mirosul, este minunat, adorabil. După care trebuie să mergem în nuanţe destul de calde, pastelate şi vesele. Am ales ca nuanţe un roz pastel, un bleu, un gri.şi aceste ouă care sunt naturale. Cum spuneam, nuanţe de roz şi bleu pastelat pe care le aşezăm peste aceste şervete din bumbac. Folosim, de asemenea, două tipuri de farfurii şi o farfurie suport, la fel, combinate ca şi culori, toate în aceeaşi paletă. Tacâmurile colorate aşezate pe o faţă de masă foarte simplă, o faţă de masă alb sau beige, o culoare a untului. Chiar dacă ele sunt uşor grele, dau foarte bine cu o bază foarte clean, foarte curată'', a spus Ioana.

 

×
Subiecte în articol: ela craciun Numai de bine
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close