Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum te machiezi când porți mască. Ochii, cel mai de preț accesoriu

Cum te machiezi când porți mască. Ochii, cel mai de preț accesoriu

O zi întreagă cu masca pe față înseamnă din start un machiaj compromis. Ce facem atunci când ziua de muncă se termină cu o plimbare în aer liber sau cu o ieșire la terasă? Aflăm în continuare cele mai prețioase sfaturi de la Ana Cucută, make-up artist.

Cum te machiezi când porți mască. Ochii, cel mai de preț accesoriu
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    10 Iul 2020   •   00:30

Femeile care nu trebuie să poarte masca întrega zi pot opta pentru un machiaj mai lejer. Doamnele care trebuie să o poarte întreaga zi ar trebui să nu își aplice deloc fondul de ten, să se limiteze la o cremă sau un BB cream. Așadar, în pandemie chiar și rutina de machiaj ar trebui să arate diferit pentru femeile care își doresc un ten perfect.

Fondul de ten trebuie ales cu mare atenție 

Dacă dorești să folosești un fond de ten, este indicat să alegi unul rezistent la transer și să evite să aplice alte produse peste. Nu folosim pudră doar pe frunte, păstrăm aceiași textură peste tot. 

Evităm blushul și conturul, pentru a evita o urmă mai proeminentă de la mască. Putem folosi un beutyblender pentru a băga produsul mai bine în piele. Este foarte important ca după aplicare, fondul de ten să fie fixat, cu ajutorul unui spray de fixare. 

Ochii pot fi conturați mai puternic, pentru un efect WOW 

Putem folosi un concealer și un pic de pudră pe pleoape. Ochii pot fi conturați mai proeminent pentru a ieși în evidență. Pe buze nu punem nimic, pentru a nu murdări masca. 

Cum te machiezi când porți mască

×
Subiecte în articol: Numai de bine mască machiaj
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close