Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Fitness la intensitate maximă, cu Electrical Muscle Stimulation

Numai de bine: Fitness la intensitate maximă, cu Electrical Muscle Stimulation

Numai de bine: Fitness la intensitate maximă, cu Electrical Muscle Stimulation
15 Feb 2015   •   10:03

Un concept curajos de fitness pune stăpânire pe România. Electrical Muscle Stimulation sau electrostimularea este o nouă modalitate de a privi exerciţiile fizice şi stimularea muşchilor în timp ce faceţi sport.

Maria Linda a renunţat pentru o zi la antrenamentul obişnuit şi a testat cel mai nou concept în materie de remodelare corporală.

Un muşchi antrenat şi tonifiat în cel mai scurt timp. Asta promit instructorii moderni cu ajutorul electrostimulării, o metodă folosită mai nou şi în industria de întreţinere şi fitness.

Echipamentul din bumbac este curăţat şi sterilizat corespunzător. Urmează vesta, pantalonii, dar şi legăturile la mâini şi picioare, care vor fi foarte bine umezite pe suprafeţele unde se vor aplica electrolizii. Cu cât echipamentul este mai umed, cu atât impulsurile vor fi mai intense.

Sedinţa nu depăşeşte 20 de minute si este atent supravegeată de un instructor specializat în electrostimulare. De regulă, primul antrenament este de acomodare şi trece prin toate cele trei programe ale aparatului: cardio, tonifiere musculară şi masaj.

Mişcările sunt acelaşi ca în fitness, dar intensitatea este mult mai mare. De aceea cardiacii, femeile însărcinate şi cei cu problemele areteriale severe ar trebui să evite acest tip de exerciţii.

Exerciţiile efectuate în timpul antrenamentului stimulează suplimentar musculatura deja tensionată. În cele 20 de minute, toţi cei aproximativ 650 de muşchi din corpul nostru se reactivează.

Electrostimularea este utilizată ca mijloc de antrenament suplimentar, mai ales în sportul profesionist, pentru a stimula muşchii. In medicină este renumită pentru scopul său terapeutic, în scopuri de reabilitare, în sprecial în prevenirea atrofierii musculare cauzată de imposibilitatea folosirea muşchiul post traumatic sau post operator.

×
Subiecte în articol: Numai de bine fitness Maria Linda
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close