Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Industria modei se reorientează pe timp de criză

Numai de bine. Industria modei se reorientează pe timp de criză

În vreme de criză, multe dintre companii încearcă să contribuie la stoparea pandemiei care a înconjurat planeta. Firmele s-au adaptat și și-au schimbat producția în funcție de nevoile actuale.

Numai de bine. Industria modei se reorientează pe timp de criză
Sursa foto: Pixabay
27 Apr 2020   •   19:39

De exemplu, designerii de modă confecționează acum măști și halate. Georgiana Mihăilă a discutat cu unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din România și a aflat cum este afectată lumea modei.

„Companiile au început să facă măști și halate pentru medici și tot ce se poate ca să mai aibă activitate în continuare.

În străinătate, diverse stiliste foarte mari de la Hollywood au profitat de timpul liber și-au organizat sesiuni de consultanță, de reorganizare a garderobei. Mare parte din bănuți au mers în lupta împotriva pandemiei. Pe mine m-a marcat raportul dintre pandemie și situața planetei, mi se părea incredibil cum noi ne îmbolnăvim și planeta se vindecă.

Militez pentru un interes crescut pentru moda vintage, second-hand. Îți poți cumpăra piese extraordinare în acest fel. Deasemenea trebuie să susțim designerii local”.

Industria modei se reorientează pe timp de criză

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine moda pandemie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close