Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Interviu cu Simona Gherghe, despre viața în auto-izolare

Numai de bine. Interviu cu Simona Gherghe, despre viața în auto-izolare

Simona Gherghe face sport în fiecare zi, alargând după copii.Vedeta a povestit pentru „Numai de Bine” cum se descurcă acasă, cu cei doi copii. 

Numai de bine. Interviu cu Simona Gherghe, despre viața în auto-izolare
Sursa foto: Facebook
06 Apr 2020   •   20:19

Ela: Cum ești, cum te descurci în acestă perioadă?

Fac cel mai mult sport din viața mea, sportul alergatul după copii, făcutul curățeniei, gătitul în fecare zi. E o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru noi pentru că nu mai avem ajutoarele pe care le aveam în mod curent. Este foarte greu cu doi copii mici, fiecare vrea câte ceva, de dimineața până seara nu respirăm.

Ela: Cum decurge o zi normală? 
Vlad ne dă treziera foarte devreme, pe la 6-7. Se trezec copii apoi încep să se bată, încercăm să-i ținem ocupați. Ana mai are grădinița online. 

Ela: Cum e cu gradinița online?
E obositor, mă uit la ei, sunt mai obosiți decât acum o lună. Încerc să găsesc un echilibru, nici să nu stea prea mult cu ochii în fața ecranului. Până acum nu îi lăsam deloc iar acum au și ore pe tabletă! Mai și gătim împreună, paste, pizza, fripturi, încerc să implic și copilul. 

Ela: care sunt jocurile voastre preferate?
Anei îi place să deseneze și să picteze, Vlad e un mare cățărător. Probabil cam înt-o lună o să mergă singur. 

Ela: Soțul ajută?
Ne ajută cât poate, dar el mai și lucrează de acasă. 

Ela: De ce ți-e cel mai dor?
De tata, care e la țară cu bunica mea. Prima oară când ieșim din casă o să mergem la tata iar apoi i-am promis Anei că mergem la Sinaia cu trenul.

Interviu cu Simona Gherghe, despre viața în auto-izolare

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe interviu Numai de bine
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close