Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Povestea celor doi tineri care au renunțat la aglomerația din București și s-au mutat într-o casă pe patru roți

Povestea celor doi tineri care au renunțat la aglomerația din București și s-au mutat într-o casă pe patru roți

Dacă vă spun că doi tineri au renunţat la locuinţa lor obişnuită pentru una de doar patru metri pătraţi care, însă, are o grădină infinită, mă credeţi? Indiferent de răspuns, vă veţi convinge imediat. Vă dau totuşi un singur indiciu, este vorba despre o casă pe patru roţi.

Povestea celor doi tineri care au renunțat la aglomerația din București și s-au mutat într-o casă pe patru roți
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    10 Iul 2020   •   06:30

Raluca și Eugen, doi tineri curajoși, au renunțat la viața aglomerată din București. O dorință din copilărie i-a convins să plece departe de casă, însă într-un fel diferit față de restul românilor. Mai exact, și-au construit propria locuință pe patru roți, cu care acum se plimbă prin toată Europa.  

Viața pe roți. Visul unui cuplu bucureștean 

„Am căuat partea de căldură, de frumos. A fost fenomenal”, ne-a spus Raluca. Viața lor este o vacanță continuă, în ficare zi sunt în altă parte. Cei mai muți bani se duc pe motorină și mâncare iar bugetul lunar este de aproximativ 600 de euro. 

Italia, locul de care s-au îndrăgostit 

Prima lor expediție a durat șase luni și au vizitat nouă țări. În Italia, țara de care s-au îndrăgostit, au stat cel mai mult, două luni. Căsuța are în jur de 4 metri pătrați, dar nu le lipsește nimic. Scaunele din față reprezintă livingul, la mijloc e bucătăria iar în spate dormitorul. Pe 14 iunie au plecat din nou la drum, iar acum vor petrece 3 săptămâni în România. 

Jurnal de călătorie. Vacanță în fiecare zi

×
Subiecte în articol: Numai de bine vacanţă rulota
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close