Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de Bine: Mâinile sunt o veritabilă carte de vizită, și asta deoarece trădează vârsta. Află cum să le îngrijești corespunzător!

Numai de Bine: Mâinile sunt o veritabilă carte de vizită, și asta deoarece trădează vârsta. Află cum să le îngrijești corespunzător!

Numai de Bine: Mâinile sunt o veritabilă carte de vizită, și asta deoarece trădează vârsta. Află cum să le îngrijești corespunzător!
16 Mar 2014   •   11:23

Olivia Păunescu vă invită să descoperiţi cum puteţi avea grijă de mâinile voastre, fără să lăsați o avere la salon, chiar dacă vă trataţi.cu o mască de aur.

În special după anotimpul rece, mâinile au nevoie de hidratare și de îngrijire, iar crema nu mai este suficientă. Sfatul unui specialist este acela de a acorda o atenție specială și a de a le hidrata corespunzător.

Mâinile noastre sunt precum copiii, dacă le ignori, se asigură că vei plăti scump pentru asta, iar doamnele știu cel mai bine, mai ales după sezonul rece când suferă cel mai mult,

Și cum operații estetice se fac în puține clinici din lume, îngrijirea lor este esențială.

Masca de aur poate face minuni pentru mâinile dumneavoastră și fiecare femeie ar trebui să o aibă la îndemână și asta pentru că, pentru doamne, mâinile sunt o veritabilă carte de vizită, și asta deoarece trădează vârsta.

Dacă nu aveți însă timp să ajunge la salon, sau dacă prețulvi se pare prea piperat, puteți găsi o soluție alternativă, chiar acasă.

Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

„Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close