Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Metoda inofensivă de detoxifiere

Numai de bine. Metoda inofensivă de detoxifiere

Numai de bine. Metoda inofensivă de detoxifiere
19 Iul 2015   •   10:11

A fost văzută ca un simplu act de igienă în antichitate, iar acum revine în atenţia medicilor, ca o procedură de detoxifiere a organismului. Hidrocolonoterapia, sau curăţarea intestinului cu diferite esenţe şi uleiuri, a devenit o procedură esenţială în menţinerea sănătăţii trupului.Vedetele de peste Ocean au făcut din acest proces un maxim al confortului şi plăcerii. Ba chiar l-au denumit "Frumuseţea de la Hollywood".

Anii de alimentaţie nesănătoasă, excesiv proteică şi stresul conduc la dezechilibre majore ale tractului intestinal. Iar un colon iritabil implică probleme de sănătate secundare care pot genera afecţiuni grave, inclusiv incurabile.

Hidrocolonoterapia, o procedură cu rezonanţă în cercul vedetelor autohtone sau internaţionale, este tot mai recomandată de medici pentru efectul ei pe termen lung.

Procedura e simplă şi nu produce niciun disconfort.

Doua cure anuale de hidrocolonoterapie ne ţin departe de vizita la medic. Colonul nu este altceva decât un scut impotriva bacteriilor dăunătoare organismului nostru.
 
Chiar şi starea noastră de spirit este condiţionată de procesele metabolice. Daca nu eliberam colonul, mineralele si nutrienţii nu mai sunt asimilaţi corect de organism.

Medicii recomandă adesea ca hidrocolonoterapie să fie precedată de o cură bine structurată de detoxifiere.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close