Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Programe pentru tratarea adicţiilor. Cum putem să ne eliberăm de dependenţe

Numai de bine. Programe pentru tratarea adicţiilor. Cum putem să ne eliberăm de dependenţe

Numai de bine. Programe pentru tratarea adicţiilor. Cum putem să ne eliberăm de dependenţe
Sursa foto: Foto:Captură Antena 3
27 Aug 2018   •   14:25

Adicţia sau dependenţa este un act inconştient, dar care din păcate, în ultima vreme a devenit o obişnuinţă. Atunci când vorbim de dependenţe, ne gândim, de obicei, la alcool, tutun, droguri, deşi putem fi dependenţi, într-o măsură mai mare sau mai mică, de orice aspect al vieţii noastre: jocuri de noroc, muncă, mâncare, relaţii, sau chiar dragoste.

Adicţia trebuie tratată, monitorizată şi gestionată pe parcursul întregii vieţi. Singura alegere pe care o pot face dependenţii este să apeleze la ajutor.

''Pacientul trebuie să se izoleze de mediul său. Trebuie să ştie care sunt persoanele de suport din jurul lui şi să îşi recreeze anturajul, să se înconjoare numai de persoane neconsumatoare (...) Suntem singurul centru rezidenţial autorizat pentru tratamentul adicţiilor. Abordăm o paletă mai largă de tulburări. Ne ocupăm şi de reuperare neuro-motorie, de tratamentul altor boli psihatrice, de axietate, insomnii, depresii'', a spus doctor Mathilda Zăvoianu, medic specialist psihiatru ''Exclusive Center''.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close