Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Remedii naturale ieftine pentru piele perfectă

Numai de bine: Remedii naturale ieftine pentru piele perfectă

Numai de bine: Remedii naturale ieftine pentru piele perfectă
31 Mai 2015   •   11:31

Farmacia din bucătărie este tot mai laudată de specialişti pentru efectele benefice asupra pielii. Ananasul de exemplu, conţine bromelină, o enzimă care are capacitatea de a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii. Efectul este echivalent cu un peeling făcut în cabinetele medicale. Coatele uscate şi aspre sunt o problemă comună, mai ales după anotimpul rece. Asta înseamnă că ne obişnuim cu acest neajuns estetic şi nu ne mai gândim că, de fapt, avem nevoie de o atenţie specială pentru acea zonă.

Zeama de lămâie decolorează pielea innegrită, iar zaharul îndepartează celulele moarte de la suprafaţa pielii. După ce treci prin acesti pasi este esential sa hidratăm zona. Pentru asta apelăm tot la farmacia din bucătărie.

După ce aplicaţi această masca, infăşuraţi-vă coatele cu o folie alimentară. Ideal este sa faceti tratamentul înainte de culcare şi să îl lăsaţi să acţioneze pe timpul nopţii. Iar Mirela ne invata cum putem scuti o groaza de bani pe care ii dam pe tratamente cosmetice. Soluţia este un fruct cât se poate de obişnuit din supermarketuri.

Ananasul se taie bucaţi, pe care le veţi folosi să vă masaţi încet faţa. Dupa acest peeling, clatiţi pielea cu apa caldă şi aplicaţi o mască hidratantă. Puteţi combina uleiul de măsline cu mierea pentru un efect perfect de iluminare şi catifelare. Tratamentul trebuie repetat minim o dată pe săptămână pentru efecte cât mai rapide.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close