Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pastila de slăbit: Bicicleta care arde între 1000 şi 1800 de calorii

Pastila de slăbit: Bicicleta care arde între 1000 şi 1800 de calorii

O nouă tehnologie garantează antrenamente intense, cu rezultate sigure și rapide.

Pastila de slăbit: Bicicleta care arde între 1000 şi 1800 de calorii
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2022   •   13:20

O bicicletă orizontală, cu infraroșu, te ajută să transformi pedalatul clasic într-o activitate plăcută, ușoară și benefică pentru silueta ta. După o oră de activitate, elimini cel puțin 1.000 de calorii.

"Această procedură se referă strict la celulită, la o restructurare a corpului, nu ne vine să credem când îl privim că acest mic lucru face lucruri atât de mari într-un final, dar prin intermediul unei role care se mișcă cu patru viteze și o lampă cu infraroșu care ne ajută să ne încălzească textura pielii și prin forța noastră proprie, întrucât ne contractăm partea musculară", a spus Cristina Maria, specialist în nutriție, sport și terapii de remodelare corporală.

Rollshape-ul este singurul dispozitiv de masaj care are încorporat infraroșii, cromoterapie, colagen și ionizarea aerului.

"Începem printr-o masare puternică, energică, folosind roll shaper-ul. După care, intrăm în bicicleta orizontală care na va ajuta, fiind un cardio foarte intens, ne va ajuta să pierdem caloriile pe care noi visăm să le pierdem cât mai repede", mai spune specialistul.

Dacă pedalezi pe o bicicletă statică obișnuită consumi cel mult 400 de calorii în 30 de minute. În schimb, bicicleta orizontală te ajută să arzi între 1.000 și 1.800 de calorii, în funcție de viteza de pedalare.

"Există o rezistență la pedalare, în diverse trepte de rezistență, deci este un cardio foarte intens. Totodată există un vacuum, de aceea avem această fustiță de neopren, care ne trage spre interior și atunci noi va trebui să opunem rezistență. Deci musculatura din partea superioară va fi activată", mai spune aceasta.

Mai mult decât atât, bicicleta orizontală îți oferă și o experiență inedită. Îți poți alege orice oraș din lume și, în timpul antrenamentului, îl vizitezi virtual, prin intermediul ecranului amplasat pe aparat.

Aici, în această cavitate avem ca un fel de saună cu infraroșu. Infraroșu care este extraordinar de bun pentru detoxifiere la nivel celular, se intensifică circulația sângelui, se va produce o foarte bună oxigenare până la nivel cerebral. Totodată, ne ajută în procesul nostru de slăbire.

Specialiștii recomandă combinarea acestui tip de antrenament cu un stil de viață echilibrat care presupune o alimentație sănătoasă și cel puțin o formă de mișcare în fiecare zi.  

"Este foarte eficentă, întrucât remodelează, tonusează, detoxifiază – într-un cuvânt remodelează corpul destul de repede astfel încât pe plajă, la vară, să fim niște mici manechine. După patru săptămâni, dacă venim cam de două ori pe săptămână la aceste proceduri, cam într-o lună se vede o îmbunătățire destul de evidentă".

Acest tip de cardio este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.

"Am avut de 15 ani, 20, 30, chiar și de 70 de ani. Și femei și bărbăți? Da!", mai spune specialistul.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close