Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pastila de slăbit: Cum funcţionează lipoliza termică

Pastila de slăbit: Cum funcţionează lipoliza termică

Cât a mai rămas până la concediu? Probabil suficient de puțin încât să fii în căutarea unei soluții rapide de remodelare corporală. La pastila de slăbit, îți facem cunoștință cu o nouă tehnologie, care garantează rezultate imediate și sigure dintr-o singură ședință. În plus, nu este deloc dureroasă.

Pastila de slăbit: Cum funcţionează lipoliza termică
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2022   •   14:40

"Există foarte multe aparate pe piață care pot remodela doar anumite zone ale corpului, nu ne putem aștepta ca aceste aparate să slăbească o persoană în întregime. Dar anumite depozite adipoase localizate, care sunt inestetice și care doresc a fi îndepărtate pot fi îndepărtate cu ajutorul acestor aparate.", a spus Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică.

Țesutul adipos poate fi redus și prin limitarea numărului de calorii și mișcare fizică regulată. De asemenea, specialiștii recomandă consumul de carbohidrați în proporție de 55%, de proteine în proporție de 20% și grăsimi în proporție de 25%. Ideal ar fi carbohidrații să provină din legume și cereale integrale, proteinele din pește și carne slabă, iar grăsimile din avocado, nuci sau uleiuri vegetale, precum cel de măsline.

"Cel pe care îl vedeți aici este un aparat care realizează o lipoliză termică, este un aparat care cu ajutorul unor electrozi care se aplică pe zona interesată determină o topire în profunzime a țesutului adipos, care în următoarea lună de zile va fi absorbit de corp.", mai spune medicul.

Spre deosebire de liposucția chirurgicală, această procedură nu necesită ace sau incizie de niciun fel, astfel încât nu există o perioadă de recuperare îndelungată.

Procedura presupune aplicarea electrozilor, care încălzesc zona respectivă. Acum, cu cât încălzirea este mai mare, cu atât și reacția în profunzime este mai accentuată și cu efectul scontat mai bun. În general, căldura se aplică atât cât suportă clientul. Se ridică temperatura până undeva la 45 de grade, cam asta este limita tolerabilă.

După tratament, pielea poate fi caldă și înroșită timp de câteva ore și sensibilă la atingere până la câteva zile. Rezultatele sunt vizibile între 6-12 săptămâni, deoarece corpul are nevoie de timp pentru a elimina celulele de grăsime. Mulți pacienți observă schimbări vizibile în forma corpului lor după primul tratament.

În principiu, o ședință este suficientă, dar poate fi repetată la intervale de câteva luni de zile pentru îmbunătățirea rezultatului. Foarte solicitată este și pentru zona gușei, pentru că foarte multe persoane doresc să scape gușă și această procedură este relativ simplă și realizează această îndepărtare a țesutului adipos de la nivelul gușei.

Pe ce alte zone poate fi folosit aparatul?

"Poate fi folosit cu succes pe abdomen, pe coapse, oriunde existe niște depozite adipoase localizate".

Poate fi aplicat indiferent de tipul de piele, stratul de grăsime și zona afectată. În plus, poate trata eficient și fără probleme pielea cu tatuaje. Iar veștile bune nu se termină aici. Tehnologia ne vine în ajutor și cu o nouă metodă de eliminare a celulitei.

Celulita poate fi ameliorată, în primul rând, prin proceduri de masaj. Dar există și aparate care folosesc unde de șoc, care aplicate pe zona unde există celulită, în ședințe repetate, undeva 2-3 pe săptămână, mai multe săptămâni la rând, ameliorează net cu niște rezultate absolut minunate.

De asemenea, acest tratament oferă pielii fermitate, reduce vergeturile și ajută la estomparea cicatricilor, îmbunătățind producția de colagen și elasticitatea pielii. Undele de șoc radiale trimit energie prin piele pentru a influența structura de colagen și țesutul conjunctiv.

După cât timp se văd îmbunătățirile?

"Rezultatele încep să apară după primele două – trei săptămâni, astfel încât le motivează pe doamne să continue până când aspectul ajunge la cel dorit.".

×
Subiecte în articol: Numai de bine Carmen Giuglea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close