Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pastila de slăbit: cum să faci 20.000 de abdomene în doar 30 de minute

Pastila de slăbit: cum să faci 20.000 de abdomene în doar 30 de minute

Sportul și dieta nu sunt întotdeauna o rezolvare. Anumite zone ale corpului sunt imposibil de remodelat fără ajutorul tehnologiilor de ultimă generație.

Pastila de slăbit: cum să faci 20.000 de abdomene în doar 30 de minute
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2022   •   14:17

De exemplu, genunchii. Această problemă devine cu atât mai gravă odată cu începerea sezonului cald în care ne place să purtăm rochii, fuste şi pantaloni scurți.

"Vorbim de singurul aparat care poate să înlocuiască activitatea fizică intensă și să îți ofere în patru ședințe ceea ce poți obține după 4-5 luni de sală intense", a spus medicul Balcangiu-Stroescu Gabriel, specialist dermatolog.

Vorbim de până la 30% țesut adipos pe zona tratată care se elimină și 25% masă musculară construită, este singurul aparat care poate să construiască.

Sunt combinate două tehnologii într-un singur aplicator – una pentru eliminarea țesutului adipos, iar cealaltă pentru dezvoltarea masei musculare.

Și care este efectul cel mai bun al acestor două tehnologii combinate? Căldura care va genera distrugerea celulelor adipoase. Această căldură pregătește mușchiul de un antrenament mai intens și atunci și senzația pe care o simțim e mult mai plăcută, mult mai ușor de suportat, tratamentul ăsta chiar nu doare chiar dacă simți că lucrează foarte intens.

Putem lucra atat abdomenul, fesele și coapsele cat si bicepsul, tricepsul, gambele și interiorul coapselor.

Primele cinci minute sunt de warm up, de încălzire musculară și ai cinci categorii de exerciții, ca să nu se obișnuiască mușchii, e ca și cum ai lucra crunch, apoi flex.

"În fiecare ședință de 30 de minute facem 20.000 de abdomene sau 20.000 de fandări, dacă punem aplicatorii la nivelul feselor, deci e extraordinar", a mai spus medicul.

După cât timp se văd rezultatele?

"La mușchi deja simți după primele două ședințe. Într-adevăr, grăsimea, ca să avem rezultatul final, rezultatele apar de obicei după o lună sau două luni de la ultima ședință", a mai adăugat medicul specialist.

Pentru rezultate cât mai bune, specialiștii recomandă foarte multă apă, un plan alimentar echilibrat și, dacă există dorință, sport. De asemenea, dacă îți dorești un abdomen plat, ar trebui să renunți la băuturile alcoolice și răcoritoare, la fast food și la oricare alt aliment care știi că te poate balona. Chiar si o persoana subponderala poate avea un abdomen vizibil conturat din cauza alimentelor care provoaca gaze intestinale sau un stomac deranjat. 

După această procedură, pot să mai lucrez abdomen la sală? Nu, 3-4 zile, nu, chiar 5, e ca și cum avem un program de 1-2 zone pe săptămână, în care dăm mușchiului timp să se refacă.

Această procedură trebuie repetată doar o singură dată pe săptămână. Și, atenție, poate fi folosită și ca metodă de recuperare după anumite afecțiuni.

"Am avut rezultate foarte bune pe partea de recuperare post-traumă musculară, care implică lipsa de activitate la sportivii de performanță și atrofia musuclară pe care o poate recupera în proporție de 50-60% într-o lună.

Câte abdomene am făcut? 20.000 de abdomene, în contracții maxime, abdomene serioase.

"Majoritatea plecăm în vacanță pe la 1 August și avem rezultatul și pe partea de pierdere în grăsime foarte bine. Iar partea de construcție musculară, durează doar o lună, deci într-o lună poți să îți atingi forma dorită. Și putem pleca la plajă, fără nicio contraindicație", a mai spus medicul.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close