Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pastila de slăbit: Cum scăpăm de 5 kilograme în 3 săptămâni

Pastila de slăbit: Cum scăpăm de 5 kilograme în 3 săptămâni

Conform specialiștilor, când ne dorim rezultate rapide este important să combinăm mai multe proceduri, acționând astfel pe mai multe căi.

Pastila de slăbit: Cum scăpăm de 5 kilograme în 3 săptămâni
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2022   •   13:58

Încă nu ai obținut silueta pentru plajă? Mai ai timp, dacă alegi metoda corectă. Conform specialiștilor, când ne dorim rezultate rapide este important să combinăm mai multe proceduri, acționând astfel pe mai multe căi. Astfel, în 3 săptămâni am putea slăbi chiar și 5 kilograme. Însă, nu uitați că importantă este perseverența și, bineînțeles, nutriția. 

Situațiile disperate cer măsuri disperate. Cu atât de puțin timp înainte de concediu, dacă îți dorești rezultate vizibile pentru silueta ta, specialiștii susțin că soluția salvatoare este un plan personalizat, conceput din mai multe tehnologii, care să acționeze chiar în zonele problematice.

"Facem o lipoaliză, facem o cântărire, avem un cântar care ne arată procentul de grăsime, masa musculară. Apoi, și prin simțul clinic stabilim, prioritizăm zonele pe care avem nevoie să le lucrăm. În funcție de asta, stabilim un plan de tratament", a spus Robert Vlad, medic medicină integrativă.

Pentru rezultate rapide este necesar un program relativ intens. Astfel, pacienta ar trebui să ajungă la specialist de cel puțin două ori pe săptămână.

"Nu înseamnă că vom rezolva toate problemele, ne axăm pe zonele cele mai problematice. În general, acestea fiind abdomenul, abdomenul inferior, coapsele și la coapse avem și celulită." a mai spus Robert Vlad, medic medicină integrativă.

Specialiștii vorbesc despre două tipuri de terapii – generale și locale.

La terapiile generale o să vorbim despre endermologie. Endermologia înseamnă un masaj foarte puternic. niște aparate speciale, care folosesc role mecanizate și vacuum. Apoi, avem terapiile de termosudație, unde aplicăm amestecuri de alge, special concepute, pentru a stimula lipoliza.

Pe timpul procesului de slăbire, consumul de apă joacă un rol foarte important. Studiile arată că apa stimulează metabolismul și îmbunătățește rata de ardere a grăsimilor. Mai mult decât atât, consumul de apă înainte de masă te determină să mănânci mai puțin, contribuind la instalarea mai rapidă a senzației de sațietate.

Ca și terapii axate zonal, terapii de lipoliză locală, vorbim despre criolipoliză, care constă în înghețarea țesutului respectiv până la o temperatură de până la –9 grade. 

Toate procedurile de remodelare corporală urmăresc confortul pacientului. Cele mai multe dintre ele nefiind deloc dureroase.

În cazul în care alegem un singur tip de procedură, e posibil ca după un anumit număr de ședințe, aceasta să nu mai dea rezultate?

"Depinde de procedură. Dacă vorbim de termosudație sau de nermologie, sigur că se ajunge la o plafonare. Dacă vorbim de mezoterapie sau de criolipoliză nu, doar că avem un număr limitat. De exemplu, la criopoliză putem repeta zona pe care o facem la 4 săptămâni de la prima ședință. Însă, după trebuie să avem o pauză de 2-3 luni, pentru că nu mai este sigur pentru organism. Însă, facem doar o slăbire localizată și efectul este mult diminuat față de situația în care le combinăm, pentru că avem nevoie de o stimulare continuă a țesutului." a mai adăugat Robert Vlad, medic medicină integrativă.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close