Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Puterea este la tine. 5 paşi simpli pentru a obţine ceea ce îţi doreşti

Puterea este la tine. 5 paşi simpli pentru a obţine ceea ce îţi doreşti

Orice vis poate deveni realitate, dacă știi ce și cum să faci. Imaginația noastră are o putere extraordinară și ne permite să creăm exact ce ne dorim.

Puterea este la tine. 5 paşi simpli pentru a obţine ceea ce îţi doreşti
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2022   •   12:23

Dacă dorințele sunt formulate corect, procentul de implementare crește. Descoperim de la Ovidiu Yang, life coach și terapeut, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a obține ceea ce ne dorim de la viață.

"Primul pas pentru a obține ceea ce îți dorești de la viață este să te cunoști pe tine. Autocunoașterea este foarte importantă. Nu de puține ori se întâmplă să spunem că vrem ceva, să obținem chiar acel lucru și după să nu ne mai bucurăm de el sau să spunem „dar nu asta vreau”. De ce?Pentru că nu ți-ai pus o oglindă în față. Pentru că trebuie să îți pui o oglindă în față și să vezi cine ești tu cu adevărat.

După ce știu cine sunt, vine pasul doi în care am o dorință autentică și în spatele dorinței mai am și altă dorință. Adică îmi pun întrebarea „de ce îmi doresc eu acel lucru?” – vreau mașină! Dar de ce vrei o mașină? Vrei doar să îi arăți vecinului că ai și tu o mașină? Vrei o mașină pentru că vrei să te simți bine, pentru că mergi mult, pentru confort, pentru siguranță?

Așadar, dorințele trebuie să fie foarte clar în motivația lor. Și, nu în ultimul rând, un alt pas este ca să ramforsezi această dorință pe termen lung sau mediu. De ce? Pentru că momentul în care văd beneficiile dorinței pe termen lung, mă voi alinia și voi fi foarte precis în ceea ce doresc, obținând astfel resurse pentru a obține mai rapid decât poate aș obține acel lucru, stare și așa mai departe.

Un alt pas pentru a obține ceea ce ne dorim este să înțelegem ce produce în lume acel lucru pe care îl dorim noi. „vreau o mașină! Dar ce fac cu ea? E doar pentru mine, mai are și altcineva o bucurie?” Da, poți să îți iei o mașină, chiar de lux, să mergi doar tu cu ea și să aducă bucuria altora. Cum? Păi poate sunt directorul unei companii sau poate am un angajat. Dacă eu mă simt bine, îmi creează o stare de bine mașina aia, îmi fac treaba cu ea foarte bine, eu sunt mai bun la job.

Un alt pas important este să înțelegem că totul în viață este făcut ca să ne bucure. Să înțelegi că tu meriți să te bucuri, să nu te simți vinovat că ți-ai luat acea mașină scumpă, că uite altul nu are.

Cu siguranță este nevoie și de un plan de acțiune concret și să facem o cerere. Cum se face o cerere? În primul rând, trebuie să știu foarte specific ce îmi doresc.

Ne ajută foarte tare să obținem ceea ce ne dorim de la viață să avem preponderent în viața noastră o stare bună – nu spun să facem tot timpul lucruri bune, nu spun că îți iese asta mereu, dar important este să stai într-o vibrație cât mai bună. Pentru că tu nu faci o cerere punctual, în rest faci numai lucuri rele și apoi te întrebi de ce nu vine mașina. Păi nu vine, pentru că acest efort este necesar să fie susținut cu bucurie.

Aceste dorințe este nevoie să fie susținute de acțiuni concrete. Vrei o mașină? S-ar putea să ai nevoie de bani ca să o cumperi. Vrei un job nou? Te duci la interviu!

Fără a alege să acționezi, nu poți să manifești mai nimic în viața asta!", a spus Ovidiu Yang, life coach și terapeut.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Ovidiu Yang
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close