Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Sfaturi de vitalitate de la Cori Grămescu. Doncafe Green, cafeaua cu efecte benefice asupra sănătăţii

Sfaturi de vitalitate de la Cori Grămescu. Doncafe Green, cafeaua cu efecte benefice asupra sănătăţii

Sfaturi de vitalitate de la Cori Grămescu. Doncafe Green, cafeaua cu efecte benefice asupra sănătăţii
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Noi 2015   •   13:07

Daca in trecut oamenii munceau pentru a trai, din ce in ce mai multi dintre noi, traim pentru a munci. 

 
Munca in exces si stresul dezvolta insa boli de inima si depresie. Un studiu realizat anul trecut de Fundatia Europena pentru Imbunatatirea Conditiilor de Munca si Viata, arata ca angajatii din Romania se afla pe primul loc la numarul de ore petrecute la birou: 41 pe saptamana.
 
Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, este o persoană foarte activă. Zilele ei sunt pline, dar niciodată nu face rabat de la un stil de viaţă sănătos. Pentru Cori, primele clipe ale dimineţii sunt foarte importante şi de aceea şi-a creat un ritual. "Încep dimineaţa cu o cafea. Îmi place enorm mirosul de cafea".

Sursa ei de vitalitate este cafeaua cu extract de cafea verde. "Ştiam de extractul de cafea verde din perioada în care încă antrenam. Este un supliment nutritiv folosit în zona de slăbire şi îmbunătăţire a circulaţiei şi m-am bucurat foarte mult în momentul în care am regăsit-o într-o formulă pe care să o pot consuma zi de zi".

Adică în cafeaua Doncafe Green, care are un conţinut mai mare de acid clorogenic şi efecte benefice asupra sănătăţii.

 

×
Subiecte în articol: sfaturi
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close