Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Sfaturi pentru un machiaj rezistent pe timpul verii, de la Adina Vlad, make-up artist

Sfaturi pentru un machiaj rezistent pe timpul verii, de la Adina Vlad, make-up artist

După ce mult timp ne-am ascuns în spatele măștii, acum ne putem bucura iar de machiajul preferat. Dacă în acest timp v-ați ieșit din mână, avem noi câteva trucuri care o să vă ajute. Adina Vlad, make-up artist, ne arată cum putem avea o bază care să reziste mai mult timp și cum facem genele mai voluminoase cu ajutorul pudrei.

Sfaturi pentru un machiaj rezistent pe timpul verii, de la Adina Vlad, make-up artist
Sursa foto: Antena 3/Pixabay
de Georgiana Adam    |    23 Iun 2021   •   15:53

Adina Vlad, make-up artist, ne arată cum putem avea o bază care să reziste mai mult timp și cum facem genele mai voluminoase cu ajutorul pudrei.

"O să începem cu mici trucuri legate de fondul de ten. Ia-ţi pudra preferată, o pensulă mare. Înainte de orice fond de ten sau corector. Aplică în loc de bază de machiaj, o pudră matifiantă. Un alt truc este folosirea unui corector sau anticearcăn pe post de iluminator al tenului, în sensul că, în loc să îl aplicăm (...), recomandarea mea ar fi să punem un pic în interor şi în exterior. Astfel vom pleca cu o aplicarea pe lângă nas, estompăm. De cele mai multe locuri, degetele ne pot ajuta. 

După care, evident dacă aveţi nevoie ca machiajul să reziste, venim din nou cu pudră, înainte de a da cu mascara. Treceţi cu puţină pudră pe gene.

Încărcăm genele. Este ca şi cum am da cu un primer, iar mai apoi venim cu mascara.

Cu siguranţă toate avem prin casă o pudră închisă la culoare. Pe lângă faptul că putem să facem cu ea bronzing (...)Luăm o pensulă mică şi vom contura buzele. Alegem o culoare nude, o punem pe buze. În afară de buze, rujul îl putem folosi şi în obraji. În afară de faptul că avem armonie cromatică, avem şi cel mai natural blush", a prezentat Adina Vlad, make-up artist.

×
Subiecte în articol: Adina Vlădean machiaj sfaturi
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close