Antena 3 Emisiuni Numai de bine Tendințe în manichiură pentru toamnă - iarnă. Ce culori să alegi pentru a ieși în evidență

Tendințe în manichiură pentru toamnă - iarnă. Ce culori să alegi pentru a ieși în evidență

de Diana Dragotescu    |    09 Oct 2020   •   07:05
Tendințe în manichiură pentru toamnă - iarnă. Ce culori să alegi pentru a ieși în evidență Pixabay

Am făcut o colecţie cu cele mai noi şi îndrăzneţe idei în materie de manichiură pentru sezonul toamnă - iarnă. Paleta este atât de largă încât este imposibil să nu îţi placă ceva.

Toamna aceasta se poartă culorile pastel. Da, e un pic şocant. Nu mai trebuie să păstrăm aceste nuanţe doar pentru lunile de primăvară. Poate că o ojă deschisă ne va înveseli o zi mohorâtă.

Roz pudrat, verde deschis, lila sau albastru delicat. Le puteţi pune pe rând pe unghii sau, dacă îndrăzniţi, puteţi să vă pictaţi fiecare unghie cu câte o culoare diferită. 

Toate aceste culori merg bine pe unghii, mai ales că toamna şi iarna avem tendinţa de a ne îmbrăca în culori închise. Contrastul va fi unul evident. 

Iar dacă chiar vrei să ieşi din banal, unghiile negre, rock, dar cu un finish strălucitor sunt alegerea potrivită. Se pot aplica pietre pentru un efect preţios, care ne aminteşte de anii 70. Iar dacă v-aţi plictisit de clasicul negru, puteţi încerca un finish mat care arată foarte bine. 

Unghiile french nu mai sunt la mare căutare, dar tehnica a suferit modificări, iar toamna aceasta poţi avea o surpriză. S-ar putea să îţi placă atât de mult aceste noi compoziţii, încât vei deveni dependentă. Trebuie doar să-ţi găseşti o manichiuristă îndrăzneaţă şi să găsiţi împreună combinaţii surprinzătoare: nude plus pastel, ojă transparenta şi model cu flori, diferite nuanţe de albastru. 

Elementele punk te vor fascina pur şi simplu. Inele în unghii,pe o culoare mată. Sau lungimi diferite ale unghiilor de la aceeaşi mână. Dar acesta este un capitol pentru cele mai excentrice dintre voi sau pentru momentul când e nevoie de un element şocant în apariţia voastră. Adolescentele sunt încântate de această nouă abordare în materie de manichiură. 

Tendințe în manichiură pentru tomnă - iarnă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close