Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ţinute de festival sau petreceri pe plajă. Idei de haine şi accesorii cool

Ţinute de festival sau petreceri pe plajă. Idei de haine şi accesorii cool

Când vine vorba despre ținute potrivite pentru petrecerile de pe plajă sau de la piscină, creativitatea nu are limite! Există o mulțime de combinații vestimentare cu care vei atrage toate privirile.

Ţinute de festival sau petreceri pe plajă. Idei de haine şi accesorii cool
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   18:30

Vara a început așa că este momentul ideal să îți pregătești garderoba pentru acest sezon, iar piesa centrală rămâne costumul de baie.

Indiferent dacă distracția se termină cu o baie răcoritoare sau preferi să rămâi în ținuta inițială până la final, trebuie să integrezi această piesă vestimentară într-un mix stilat, dar în care să se regăsească și touch-ul tău personal.

Sunt câteva sfaturi de care trebuie să ții cont cu această ocazie: poartă materiale naturale, pentru că cel mai probabil vei ajunge să te uzi, renunță la tocuri în favoarea tălpii plate sau a platformelor, optează pentru accesorii de impact și nu uita de pălării.

De asemenea, menține machiajul cât se poate de natural ... un strop de corector pe imperfecțiuni, un strat de rimel si un luciu de buze sunt suficiente pentru un look de plajă fabulos.

Culorile marinărești negru, albastru și alb vor face minuni atunci când sunt completate cu culori strălucitoare, cum ar fi verde, galben și roșu aprins.

O cămașă bărbătească oversized este ideală pentru un look cool, fresh și actual.

Cele mai multe rochii de plajă pentru femei pot fi făcute dintr-o infinitate de materiale, deși cele de origine naturală, precum bumbacul și inul, vor fi întotdeauna mai bune și mai confortabile.

Ultima optiune ar fi un poncho sau o esarfa mai mare, pe care o puteti lega in talie cu o curea. Printul sau cromatica va iesi foarte bine in evidenta si veti atrage toate privirile.

Domnii ar putea opta pentru o ținută relaxată, cu pantaloni scurți și cămașă sau chiar tricou. Ca print, specialiștii recomandă dungile, care arată întotdeauna foarte elegant și care oferă un aer franțuzesc.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close