Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Top 5 cele mai frumoase plaje din lume, cu Răzvan Pascu

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume, cu Răzvan Pascu

Răzvan Pascu a realizat pentru emisiunea Numai de bine, din minunatul Zanzibar, un top 5 al celor mai frumoase plaje din lume.

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume, cu Răzvan Pascu
Sursa foto: Getty Images | ThomasFluegge
de Ela Crăciun    |    22 Iul 2021   •   20:50

Dacă sunteţi plictisiţi de clasicile destinaţii de vară şi vreţi să vă bucuraţi de nisip fin și valuri calde în orice lună din an, nu numai acum, avem câteva idei îndrăzneţe.

"Sunt în Zanzibar acum și am așteptat momentul acesta sa fac această filmare, pentru că aici este una dintre cele mai frumoase plaje la Oceanul Indian. Aici, în Zanzibar, pe partea asta de est a insulei principale, apa se retrage foarte mult atunci când este reflux, ajunge ca apa să se retragă și la doi kilometri și lasă în urma ei niște peisaje absolut fantastice, pentru că poți vedea fermele de alge pe care le fac femeile de aici din Zanzibar sau poți intra și să mergi în larg destul de mult, peste 1 km și să vezi steluțe de mare, arici de mare, castraveți de mare, paianjeni de mare și așa mai departe... și chiar și peștișorul Nemo", a explicat Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic.

A doua pe listă este plaja din Seychelles. 

"Eu acolo am fost în luna de miere, deci este ceva foarte subiectiv. Seychelles este un arhipelag care are 115 insule în oceanul indian, o parte din ele sunt insule coraligene, ca în Maldive, dar o parte dintre ele sunt insule cu formațiuni din granit, care sunt extraordinar de spectaculoase, sunt pe plajă, sunt niște bucăți imense de piatră și pe lângă faptul că oceanul e turcoaz, nisipul alb, lasă totuși un peisaj extraordinar de frumos, aceste pietre de granit dau un farmec aparte.

Dincolo de asta, Seychelles este și o destinație foarte aventuroasă sau pentru cei care își doresc și pot să facă și altceva dincolo de faptul că vor să stea la plajă și atunci merită să o luați în calcul ca destinație de vacanță. Este o destinație exclusivistă în care sunt hoteluri foarte bune, de patru și de cinci stele", a mai precizat Răzvan Pascu.

De asemenea, este considerată o destinație exclusivistă cu hoteluri de patru și de cinci stele. Iar acum, Răzvan ne trimite în Mauritius. 

"Este una dintre cele mai frumoase insule din Oceanul Indian, este o insulă mare, diversă, foarte colorată și în care chiar ai ce să faci, de la pământul acela cu cele șapte culori până la cascade și foarte mult verde, foarte multă vegetație și fructe foarte bune", a mai spus consultantul.

Iar dacă plănuiți să ajungeți la plajă în America, aflați că nu e deloc o idee rea. 

"Dacă mergeți pe coasta de vest a Statelor Unite o să vedeți inclusiv la Los Angeles, puteți să faceți plajă pe plajele acelea faimoase pe care le-ați văzut prin filme. Dincolo de orașul Los Anegeles, puteți ajunge și în Hawaii, iar în Hawaii sunt câteva insule care sunt extraordinar de frumoase.

Insula mea preferată din Hawaii este insula Maui. Dacă vreți ceva cu adevărat autentic, să vă simțiți bine, să închiriați mașină, să opriți pe plaje sălbatice atunci v-aș recomanda din tot sufletului plajele de pe insula Maui", a mai completat Răzvan Pascu.

Și ultima pe listă, dar nu cea din urmă este o destinație din care te poți întoarce mai sănătos atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Răzvan Pascu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close