Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tratamente pe care trebuie să le încerci dacă vrei un ten curat şi luminos

Tratamente pe care trebuie să le încerci dacă vrei un ten curat şi luminos

Aflăm de la medicul estetician care sunt procedurile pe care ar trebui să le facem în funcție de vârstă.

Tratamente pe care trebuie să le încerci dacă vrei un ten curat şi luminos
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2023   •   14:50

Alegerea procedurilor estetice poate fi influențată de vârsta unei persoane. Factori precum elasticitatea pielii, capacitatea de regenerare a celulelor și alte caracteristici ale pielii se schimbă odată cu înaintarea în vârstă.

În general, procedurile estetice sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei persoane, iar vârsta poate fi unul dintre factorii luați în considerare în procesul de planificare.

În această etapă a vieții, accentul principal este de obicei pe menținerea sănătății pielii și prevenirea problemelor viitoare.

De obicei, sunt necesare mai multe ședințe de microdermabraziune pentru a obține rezultate vizibile și pentru a menține sănătatea pielii pe termen lung.

Între 30 și 40 de ani, sunt deja recomandate tratamentele anti-aging atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

De asemenea, tot în această etapă a vieții, doamnelor le sunt recomandate peeling-urile chimice și tratamentele cu laser.

Recomandările diferă de la femei la bărbați din cauza diferențelor biologice și hormonale.

De exemplu, pot avea tipuri de piele diferite. Bărbații au, în general, o cantitate mai mare de colagen, ceea ce îi face să aibă o piele mai groasă decât cea a femeilor.

Femeile, pe de altă parte, tind să aibă o piele mai subțire și pot fi mai predispuse la anumite probleme, cum ar fi sensibilitatea sau roșeața.

Anumite condiții medicale preexistente sau sensibilități ale pielii pot influența tipul de tratament recomandat sau pot necesita precauții speciale.

Consultul profesional te ajută să eviți riscurile și să alegi opțiunile care se potrivesc cel mai bine pielii tale în mod individual. Este modalitatea cea mai sigură și eficientă de a obține rezultatele dorite și de a menține sănătatea pielii pe termen lung.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close