Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Trucuri care te vor ajuta să faci hainele să pară mai scumpe

Trucuri care te vor ajuta să faci hainele să pară mai scumpe

Chiar dacă nu haina îl face pe om, cu toții ne dorim ca ținutele noastre să arate cât mai bine. Un aspect care dictează acest lucru este calitatea pieselor pe care le purtăm.

Trucuri care te vor ajuta să faci hainele să pară mai scumpe
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2023   •   10:40

Drept urmare, fie investim în haine scumpe, fie apelăm la trucurile. Acestea ne vor ajuta să obținem un efect spectaculos cu ce avem deja în garderobă și fără să cheltuim sume mari de bani.

În plus, hainele în marimea potrivită sunt mai ușor de integrat în ținute și vor fi mult mai comode. Piesele prea strâmte sau prea largi pot crea disconfort pe tot parcursul zilei.

De obicei, specialiștii recomandă bumbacul de calitate și țesăturile cu aspect mat sau catifelat.

Adesea, mai puțin înseamnă mai mult. Ținutele simple și curate pot avea un impact mai puternic decât cele supraîncărcate.

Și o geantă sau o pereche de pantofi bine aleși pot îmbunătăți instantaneu orice ținută.

Iar bărbaților li se recomandă o curea de calitate, un ceas elegant sau o pereche de pantofi bine îngrijită. Aceste accesorii pot aduce o notă de rafinament.

Culorile neutre arată mai sofisticat decât cele stridente sau aprinse. Atât domnii, cât și doamnele pot opta pentru nuanțe precum negru, gri, crem sau albastru marin.

Însă, în cele din urmă, nimic nu bate o atitudine pozitivă și încrezătoare. Cunoașterea propriului stil și modul în care îți asamblezi ținutele poate să facă orice haină să arate mult mai scumpă.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close