Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Trucuri de frumuseţe: Paşi pentru buze mai pline în mod natural

Trucuri de frumuseţe: Paşi pentru buze mai pline în mod natural

Cu toate că se obțin ușor și permanent în cabinetul medicului estetician, avem o soluție mult mai accesibilă din make-up.

Trucuri de frumuseţe: Paşi pentru buze mai pline în mod natural
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2023   •   13:10

Aflăm de la make-up artistul Adina Vlad care sunt cei 3 pași pe care trebuie să îi parcurgem pentru a obținute rezultatul mult dorit.

Buzele pline și bine conturate au fost întotdeauna un simbol al frumuseții și senzualității.

Cu toate acestea, nu toată lumea se naște cu buze perfecte, iar uneori dorim să le îmbunătățim aspectul.

Chiar daca natura nu a fost generoasa cu noi, putem obtine acest efect cu ajutorul machiajului. Daca avem in trusa produsele potrivite si stim cateva trucuri de makeup, putem crea singure look-ul pe care ni-l dorim.

Marirea buzelor din punct de vedere vizual poate fi realizata cel mai bine cu un creion pentru contur. Cu ajutorul lui, se poate accentua forma buzelor, iar pentru a le oferi un plus de volum, se poate depasi usor linia lor naturala. Mare atentie, insa, sa nu exagerezi, deoarece aspectul obtinut nu va mai parea natural.

Un alt pas extrem de important in marirea buzelor prin machaij este alegerea rujului. Rujurile mate pot oferi un efect plin și de lungă durată, în timp ce buzele lucioase pot da un aspect mai senzual.

Un alt truc pentru buze irezistibile este uleiul de cocos, care le poate hidrata profund. Acesta trebuie folosit înainte de culcare pentru a le păstra moi peste noapte.

Iar ca lookul sa fie finisat complet, puteti apela si la un lip plumper. Unele dintre ele produc un efect temporar de umplere a buzelor prin prisma ingredientelor ce produc inflamatie de exemplu piper, ulei de scortisoara si de menta, dar trebuie sa tineti cont ca acestea pot de asemenea sa cauzeze iritatii.

Recomandat este sa alegeti un lip plumper cu ingrediente hidratante. Poate ca rezultatele nu vor fi la fel de wow, dar nu va mai exista senzatia de usturime. Aceste produse sunt apreciate si pentru ca pot redefini frumos conturul buzelor si dau randament si pe termen lung.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close