Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Trucuri pentru machiajul de Revelion. Cum putem realiza un make-up de revistă - VIDEO

Trucuri pentru machiajul de Revelion. Cum putem realiza un make-up de revistă - VIDEO

Pentru Revelion nu există decât un singur cuvânt când vine vorba despre machiaj. Strălucitor! Pe pleoape, pe pomeţi sau pe buze, totul glam. Este una dintre puţinele ocazii când putem îndrăzni cu nuanţe puternice, gliter sau geluri colorate. Cum putem realiza un machiaj de revistă chiar la noi acasă, aflăm de la Adina Vlad, make-up artist.

Trucuri pentru machiajul de Revelion. Cum putem realiza un make-up de revistă - VIDEO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Dec 2019   •   19:24

Machiajul este o poveste care are nevoie de introducere, cuprins şi încheiere. Corect aplicat, ascunde imperfecţiunile şi evidenţiază cele mai frumoase trăsături. Uneori, efectul poate fi dezastruos dacă nu sunt respectaţi toţi paşii.

Prima regulă de care ar trebui să ţinem cont este pregătirea tenului, iar curăţarea şi hidratarea cu produse adecvate tenului sunt extrem de importante.

Există câteva trucuri care pot transforma în totalitate rezultatul final. Care sunt paşii pentru a realiza acasă un machiaj fabulos, ne explică Adina Vlad, make-up artist.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close