Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ce poartă vedetele instagramului toamna

Ce poartă vedetele instagramului toamna

Conturile de social media îți pot fi de ajutor, multe dintre persoanele publice din România își postează ținutele zi de zi, iar tu le poți folosi ca sursă de inspirație.

Ce poartă vedetele instagramului toamna
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2022   •   14:31
Ne-am început dimineața cu un tur în căutarea ținutei perfecte. Prima oprire a fost pe conturile fabuloaselor Alina și Diana.
 
Într-un reel de doar 10 secunde, cele două fashioniste ne arată 7 ținute super cool, potrivite pentru sezonul rece. De la super chic la casual, de la fustă la pantaloni – astfel încât tu să îți poți găsi inspirația!
 
Apoi, ne-a ieșit în cale Valeria Lungu, care și-a obișnuit deja urmăritorii cu alegerile ei uimitoare. De această dată, a împărtășit cu noi una dintre ținutele pe care a purtat-o în vacanța din Paris.
 
Valeria a optat pentru un costum într-o nuanță puternică, cu vestă și pantaloni, o bluză în dungi, prinsă într-un mod chic. Iar pentru accesorii s-a rezumat la o încălțăminte sport, o șapcă și o geantă – în aceeași nuanță. În următoare zi, și-a păstrat puloverul de pe umeri, dar l-a combinat cu o pereche blugi evazați, un sacou, o pereche de stiletto și o geantă neagră
 
Să fie același pulover și la Ioana Grama? Ce știm sigur este că probabil acest stil este unul dintre trandurile toamnei 2022. Tot Ioana ne propune și o combinație foarte indrăzneață cu o rochie roșie și o geacă de piele neagră.
 
 
La polul opus, se află Andreea Remetan care ne inspiră cu o ținută minimalistă, în nuanțe de maro, care se asortează perfect cu zilele de toamnă. O bluză simplă, o pereche de pantaloni, niște șlapi și o geantă supradimensionată au dus-o pe Andreea într-un stil actual, iubit de multe dintre femei.
 
Larisa Udilă propune o ținută jovială, potrivită pentru back to school, spune ea. A mixat alb cu negru și a obținut un efect wow. Șosetele cu pantofi par de modă veche, dar dacă urmărești trendurile actuale, vei observa că această combinație este din nou la modă.
 
Iar de pe profilul Deei Codrea ne-a plăcut o ținută full denim asortată cu o pereche de pantofi arginti și câteva accesorii albe. Ea ne-a confirmat încă o dată că nu contează doar hainele pe care le alegi, ci este foarte importantă și atitudinea pe care o ai.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close