Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Investitorii, atraşi în Aiud de o mână de tineri creativi

Investitorii, atraşi în Aiud de o mână de tineri creativi

Câţiva tineri întreprinzători din Aiud au realizat o platformă online prin intermediul căreia oferă informaţii complete despre posibilităţile de investiţii în oraşul din judeţul Alba.

Investitorii, atraşi în Aiud de o mână de tineri creativi
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2022   •   17:20

Inițiativa lor aduce beneficii atât pentru investitori, pentru că nu mai stau să caute date legate de posibile zone în care să investească, dar, crescând partea de business din oraș, beneficiază și cetățenii de un nivel de trai mai bun. 

"Numai obiceiurile bune formate în tinerețe sunt cele care contează cu adevărat", spunea Aristotel. Așa că o mână de tineri a pus umărul la treabă acum, pentru a schimba viitorul orașului lor. Prin mâinile și mințile lor, Aiud a îmbrăcat haină nouă în ochii investitorilor.

Cinci tineri au creat o platformă prin care vor să atragă investitori în Aiud

Aiud este un oraş de aproximativ 25.000 de locuitori din judeţul Alba care are un trecut monoindustrial. Aici a funcţionat una dintre cele mai mari uzine din România, care se numea Metalurgica Aiud. Din vechea uzină, la care lucrau peste 10.000 de angajaţi, au mai rămas acum doar terenuri şi hale care pot fi închiriate, dar tinerii speră să creeze din nou locuri de muncă în oraș.

Pe site-ul creat de tineri, Invest in Aiud, au fost inventariate terenurile şi halele disponibile din oraş şi sunt oferite multe alte informaţii pentru potenţialii investitori.

Fondatorii platformei au și realizat o listă cu motive bine întemeiate pentru care investitorii ar putea fi atrași de Aiud.

×
Subiecte în articol: Aiud investitori Alba
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close