Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Ameca, cel mai inteligent robot umanoid. Previziuni despre 2024, la târgul IT din Barcelona: "Poate sunt doar optimistă"

Ameca, cel mai inteligent robot umanoid. Previziuni despre 2024, la târgul IT din Barcelona: "Poate sunt doar optimistă"

Cel mai inteligent robot umanoid, Ameca a transmis un mesaj pentru Antena 3 CNN cu privire la anul 2024, în timp ce era prezent la târgul IT din Barcelona.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   18:45

La Barcelona a avut loc unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie. Colegul nostru de la 24iT, Laurenţiu Matache, a mers în Spania pentru a ne prezenta noutăţile gianţilor Tech. Deja vorbim despre roboţi care sunt din ce în ce mai umani, dar şi despre maşini zburătoare.

Ameca este considerat ca fiind cel mai inteligent robot umanoid, în prezent. Ameca ar depăși-o pe celebra Sofia prin inteligența sa. Ea a spus câteva cuvinte pentru Antena 3 CNN, inclusiv a spus și ce prevedea ea pentru anul în curs.

"Previziunile mele pentru 2024... Este foarte dificil să spun. Cred că va fi un an bun, dar poate sunt doar optimistă. E mai bine să fii aşa, decât să-ţi faci prea multe griji", a spus Ameca.

La târgul IT din Barcelona au fost prezentate taxiuri zburătoare, câini roboți și o mașină electrică din partea companiei de telefoane mobile Xiaomi.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă targ it Barcelona
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close