Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Aplicația folosită de românii care vor să citească etichetele scrise în bulgară sau în greacă

Aplicația folosită de românii care vor să citească etichetele scrise în bulgară sau în greacă

Aplicația InfoCons va fi lansată și peste hotare. De exemplu, românii consumatori care fie muncesc în Italia, se află în vacanță sau tranzitează țara vor avea acces la toate numerele de urgenţă naţionale şi internaţionale și ale instituţiilor statului care asigură sprijin în caz de nevoie.

Aplicația folosită de românii care vor să citească etichetele scrise în bulgară sau în greacă
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Iun 2022   •   18:27

Totodată, utilizatorii aplicației au acces direct şi în timp real la alertele de siguranţă alimentară și pot scana codurile de bare ale produselor pentru a primi informații despre ingrediente, aditivi alimentari, calorii, alergeni și nu numai. Iar aplicația InfoCons le este de mare folos și celor care își petrec vacanțele în Bulgaria sau Grecia, a precizat fondatorul InfoCons, Sorin Mierlea, în emisiunea România Inteligentă, de la Antena 3.

"În momentul în care vorm merge în Italia ceea ce este cel mai important este faptul că vom putea scana produsele din rafturile magazinelor și vom avea informația în limba română, ceea ce cred că este un plus foarte mare pentru consumatorul român.

Dar nu numai în Italia, ci chiar și în Grecia sau în Bulgaria, mai ales în această perioadă estivală unde de cele mai multe ori, mai ales alfabetul din Grecia și Bulgaria ne pune dificultăți. Nu știm dacă este pastă cu măsline sau este pastă de curățat pantofii. Scanezi codul de bare și ai acces la toate informațiile aditivi, coloranți, alergeni", a spus Sorin Mierlea, fondatorul InfoCons.

×
Subiecte în articol: InfoCons Sorin Mierlea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close