Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Prima zonă din România care are o Organizație de Management al Destinației Turistice

Prima zonă din România care are o Organizație de Management al Destinației Turistice

Noua Organizație de Management al Destinației Turistice va găsi soluții de promovare pentru una dintre cele mai frumoase zone din România.

Prima zonă din România care are o Organizație de Management al Destinației Turistice
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Oct 2023   •   10:22

În Bucovina s-a înființat prima Organizație de Management al Destinației Turistice din România, o organizație care va duce la dezvoltarea turismului prin asocierea tuturor entităților care activează în domeniul turismului.

În cadrul Conferinței Naționale "Turism în Bucovina, 4 puncte cardinale: patrimoniu, spiritualitate, natură, gastronomie", organizate de Antena 3 CNN, președintele acestei organizații, Gheorghe Flutur, a arătat importanța asocierii factorilor de decizie din turism.

În ultimii 15 ani Bucovina a devenit o atracție turistică tot mai căutată de români. Şi va fi tot mai căutată cu ajutorul soluţiilor pe care le va promova noua oragnizaţie în care s-au reunit autorităţi locale, agenţi economici şi organizaţii din toate domeniile.

Președintele Consiliului Suceava, Gheorghe Flutur, a subliniat că odată cu lansarea Stațiunii Turistice Bucovina, oferta pentru vizitatorii din zonă va fi mărită, cu proiecte precum "Trenul Zăpezii", sau cu extinderea programului de schi de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Unul dintre actorii principali în această Organizație de Management a Destinației este municipiul Suceava. Orașul a văzut transformări majore în ultimii ani și a ajuns să fie unul dintre cele două în România selectate între cele 100 de localităţi inteligente din Europa.

Planurile Organizației de Management a Destinației sunt mari. În cadrul Conferinței organizate de Antena 3 CNN au fost expuse multe dintre aceste proiecte de viitor, investiții pentru dezvoltarea turismului.

Una dintre necesitățile cele mai mari a fost identificată de toți participanții ca fiind nevoia de drumuri de mare viteză, autostrăzi, care să permită accesul cât mai ușor al turiștilor. 

 

×
Subiecte în articol: România Inteligentă management Bucovina
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close