Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Președintele CJ Maramureș, în cadrul Conferinţei România Inteligentă: "Investițiile cresc nivelul de trai"

Președintele CJ Maramureș, în cadrul Conferinţei România Inteligentă: "Investițiile cresc nivelul de trai"

Președintele Consiliului Județean Maramureș a explicat, în cadrul Conferinței Naționale România Inteligentă "Sănătatea maramureşenilor - grija prezentului, investiţia pentru viitor", necesitatea investițiilor într-un județ pentru îmbunătățirea nivelului de trai.

de Ioana Mircea    |    11 Mar 2024   •   15:00

Conferința România Inteligentă "Sănătatea maramureşenilor - grija prezentului, investiţia pentru viitor", organizată de Antena 3 CNN, a început astăzi la ora 14:00, la Sala Millenium M1, strada Vasile Lucaciu nr. 2, Baia Mare, județul Maramureș.

În cadrul acestei conferințe naționale, Ionel-Ovidiu Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș a vorbit despre importanța investițiilor la nivelul unei comunități. Totodată, a precizat și că județul Maramureș are în prezent proiecte de dezvoltare în valoare de două miliarde de euro.

"Fiecare direcție din cadrul Consiliului Județean are propriul portofoliu de proiecte. În acest efort comun am reușit să aducem un portofoliu de proiecte de peste 600 de milioane de euro, până acum și un portofoliu total la care lucrăm acum, de peste două miliarde de euro.

Investițiile sunt cheia în care trebuie să privim dezvoltarea unui județ sau a unei comunități. În jurul acestor investiții cu siguranță se adună oameni. Cu cât ai mai multe investiții, cu atât, nivelul de trai crește într-o comunitate. Crescând nivelul de trai, crește și activitatea, atât pentru investitori, pentru companii, cât și pentru cetățenii care locuiesc în acea comunitate sau care doresc să se întoarcă în acea comunitate", a spus Ionel Bogdan.

"Sănătatea maramureşenilor - grija prezentului, investiţia pentru viitor" | Conferinţa România Inteligentă

Antena 3 CNN, parte a Intact Media, a organizat, în cadrul proiectului România Inteligentă, conferinţa naţională "Sănătatea maramureşenilor - grija prezentului, investiţia pentru viitor" Teme de discuţie ale conferinţei România Inteligentă - Dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor medicale și ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități din Maramureș: Centrul ”Althera” din Maramureș; - Servicii publice pentru copii și adulți cu dizabilități: 12 locuințe protejate pentru 120 de beneficiari din cadrul DGASPC Maramureș; - Investiții în sistemul de sănătate: Modernizarea și reabilitarea Spitalului Județean “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare; - Direcții de rezolvare a deficienței resurselor umane in domeniul medical. Pași importanți în pregătirea personalului calificat pentru unitățile spitalicești și medicale din Maramureș.

Publicată de Antena 3 pe Luni, 11 martie 2024

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close