Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă ICI Bucureşti lansează prima platformă instituțională europeană de tranzacționare de NFT-uri | Ce servicii oferă

ICI Bucureşti lansează prima platformă instituțională europeană de tranzacționare de NFT-uri | Ce servicii oferă

 Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București lansează prima platformă instituțională europeană de tranzacționare de NFT-uri.

ICI Bucureşti lansează prima platformă instituțională europeană de tranzacționare de NFT-uri | Ce servicii oferă
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2023   •   18:11

Este prima inițiativă guvernamentală de a se alătura ecosistemului de aplicații inovatoare construite pe rețeaua blockchain.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București a anunțat lansarea ICID services, prima platformă instituțională europeană de tranzacționare de active digitale care va gestiona NFT-uri și va opera pe baza tehnologiilor descentralizate blockchain și web3.

Platforma va fi lansată oficial la Palatul Parlamentului pe 26 aprilie. Platforma va funcționa similar cu o platformă de tranzacționare de NFT-uri existente, servi-n scopurilor publice și instituționale prin operare a în cadre de conformitate, transparență și securitate superioară.

În viitor, platforma va putea servi societatea prin tranzacționarea și gestionarea de active digitale, precum și elemente tokenizate deținute, generate și tranzacționate de ecosisteme instituționale avansate în domenii precum educație, proprietate intelectuală, asigurări, înregistrări imobiliare, titluri de proprietate, certificate de autenticitate, certificate de energie, lanțuri de aprovizionare și distribuție, artă, strângere de fonduri și multe alte active adecvate pentru digitalizare.

×
Subiecte în articol: nft platformã
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close