Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Jumătate dintre localnicii din Oradea şi-au plătit taxele şi impozitele online

Jumătate dintre localnicii din Oradea şi-au plătit taxele şi impozitele online

Cum au reuşit autorităţile locale din Oradea să elimine cozile. Jumătate dintre localnici şi-au plătit taxele şi impozitele online.

Jumătate dintre localnicii din Oradea şi-au plătit taxele şi impozitele online
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2023   •   18:05

Autoritățile din Oradea au reușit să-i convingă pe locuitorii din oraș să apeleze la serviciile de plată online pentru taxe și impozite locale într-o proporție absolut impresionantă. Unul din doi orădeni a folosit tehnologia pentru a-și achita obligațiile fiscale către primăria din localitate.

Mai mult decât atât, 3 din fiecare 4 lei încasați de primăria Oradea sunt achitați cu ajutorul instrumentelor online de plată.

Au apelat la aceste servicii și vârstnicii din oraș pentru că au fost atrași de bonificațiile duble și de un concurs cu premii foarte atractive. 

La bugetul municipiului Oradea s-au încasat 5 milioane de lei online în plus față de perioada similară din 2022.

Aproape 9 milioane de taxe și impozite au fost achitate online în ultimii 10 ani, însă 40% dintre aceste plăți au fost procesate doar anul trecut. Cu încasări de aproape 100 de milioane de lei din impozitele plătite până la sfârșitul lunii martie, Oradea a depășit recordul de anul trecut. 

"Ne dorim să nu mai avem cozi în primărie", spune Florin Birta, primarul municipiului Oradea.

Citeşte şi: Oraşul din România cu cele mai mari preţuri de Paşte. Antena 3 CNN a comparat costurile din mai multe zone

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close