Antena 3 Emisiuni România Inteligentă Primăria din România care oferă semnături electronice gratuite

Primăria din România care oferă semnături electronice gratuite

de Redacția Antena 3    |    06 Mai 2022   •   17:19
Primăria din România care oferă semnături electronice gratuite
Sursa foto: Pixabay

Primăria Sectorului 3 a demarat un program pilot prin care oferă gratuit 5.000 de semnături electronice persoanelor care accesează online serviciile oferite de instituție.

Este prima administrație locală din București care implementează semnătura electronică certificată, iar programul are ca scop încurajarea și facilitarea relației online cu cetățenii sectorului 3.

Prin acest proiect cetățenii pot să depună și să solicite documente, dar și să utilizeze semnătura electronică direct de pe site-ul instituției. Pentru a intra în posesia unei astfel de semnături trebuie să intrați pe www.primarie3.ro, apoi să accesați contul dumneavoastră.

Dacă nu aveți unul, este necesar să vi-l creați. După ce ați intrat în cont, este nevoie să completați o cerere și să vă confirmați identitatea. Tot procesul este sută la sută online. Mai mult, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 oferă cetățenilor o serie întreagă de servicii online.

Cei care au la îndemână un dispozitiv electronic și acces la internet pot să solicite sau să obțină diverse documente și își pot achita orice taxă locală, pe site-ul www.ditl3.ro. Pentru anumite operațiuni este necesar să aveți și o semnătură electronică.

 

×
Subiecte în articol: primarie semnătură sector 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close