Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor

Proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor

Ministerul Sănătăţii pregăteşte proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor. Totul pentru a îmbunătăţii calitatea serviciilor medicale. Pe ce vor fi cheltuiţi banii, vedeţi imediat. Tot în doar câteva momene, vă arătăm şi cea mai mare cameră digitală din lume care va putea capta imagini detaliate cu spaţiul cosmic.

Proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2022   •   19:09

Ministerul Sănătăţii anunţă că pregăteşte proiecte de peste 200 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor şi a instituţiilor din subordine.

Ministrul Alexandru Rafila a trimis tuturor unităţilor medicale din România un formular digital pentru evaluarea infrastructurii IT şi a nevoilor în domeniu.

Investiţiile au ca scop îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale şi a managementului serviciilor de sănătate. Astfel vor fi achiziţionate echipamente IT şi pentru comunicaţii, licenţe şi vor fi dezvoltate aplicaţii informatice aferente.

De asemenea, va fi instruit şi personalul tehnic.


 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close