Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ”32 de localități vor beneficia de apă și canal prin Ministerul Fondurilor Europene!”

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ”32 de localități vor beneficia de apă și canal prin Ministerul Fondurilor Europene!”

”Este cea mai mare investiție pe care o derulăm la ora actuală în județul nostru, 419 milioane de euro. 32 de localități vor beneficia de apă și canal prin Ministerul Fondurilor Europene”, a explicat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, la Antena 3 CNN.

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ”32 de localități vor beneficia de apă și canal prin Ministerul Fondurilor Europene!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    03 Noi 2022   •   10:26

”Este cea mai mare investiție pe care o derulăm la ora actuală în județul nostru, 419 milioane de euro, include 20 de localități. Mai mult decât atât, cred că în următoarele două săptămâni vom mai semna două proiecte cu Ministerul Fondurilor Europene de 120 de milioane de euro, tot în infrastructura de apă și canal Ilfov în trei localități, Snagov, Găneasa, și Afumați și avem și investiții din bugetul de stat, din programul Anghel Saligny, tot 50 de milioane de euro, tot în infrastructura de apă și canal. 

Când vorbim despre investiții în infrastructură cred că putem discuta și despre investițiile în infrastructura rutieră, și investiții în infrastructura de apă și canal și investiții în infrastructura școlară. Aceste investiții aduc cu sine dezvoltarea economică. Nu cred că ar trebui să ne temem să atragem fonduri europene pentru că, evident, Consiliul Județean nu ar putea suporta niciodată aceste investiții. Noi avem o cofinanțare de 2%, ceea ce este suportabil. 

În total, 32 de localități vor beneficia de apă și canal prin Ministerul Fondurilor Europene. 

Aceste finanțări se adresează tuturor zonelor din județul nostru. Evident că în zonele de Sud investițiile sunt puțin mai necesare pentru că în zona de nord am reușit să facem mai multe investiții”, a explicat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, în cadrul conferinței Naționale "Extinderea rețelei de alimentare cu apă și a canalizării, viața modernă în Județul Ilfov", de la Antena 3 CNN.  

Conferinţa este organizată de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul național Jurnalul şi continuă seria de evenimente "România Inteligentă", cea mai nouă platformă media marca Antena 3 CNN. 

Prezentările, dezbaterile și schimbul de informații oferă o perspectivă clară și completă asupra domeniului Serviciilor Comunitare de Utilități Publice (alimentare cu apă, canalizare, servicii suplimentare). 

 

×
Subiecte în articol: România Inteligentă
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close