Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Supereveniment Antena 3. Istoria adusă în viitor | România Inteligentă

Supereveniment Antena 3. Istoria adusă în viitor | România Inteligentă

Antena 3 a adus Unirea mai aproape de tineri, la Alexandria. Echipa România Inteligentă a pregătit, în parteneriat cu Primăria Alexandria, o serie de surprize pentru cei mici, de la holograme cu personaje istorice până la ecrane smart care spun povestea zilei de 24 ianuarie sau chiar un ministudio de televiziune unde prezentatori au fost copiii.

Supereveniment Antena 3. Istoria adusă în viitor | România Inteligentă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2022   •   13:57

La 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, artizanii unirii au sărit din istorie direct în viitor datorită tehnologiei și a digitalizării.

Iar surprizele pentru tineri nu s-au oprit aici. În ministudioul Antena 3, ei au avut ocazia de a prezenta știrile care au scris istorie.

În exclusivitate la România Inteligentă, strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza a venit cu un îndemn pentru români.

"Exact după deviza domnitorului: toţi în unul. Într-adevăr, mi-aş dori ca inimile tuturor românilor să coboare în una singură", a declarat dr. Bogdan Cuza.

Istoria ori o scrii ori o înduri. A fost mesajul maestrului Dan Puric pentru tinerele generații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Istoria nu e ce vrea ea, ci ce răspundem noi. Sunt tare curios, puştanii ăştia cu ochi inteligenţi cum vor să răspundă la istoria asta dezastruoasă de astăzi. Mă bazez pe inteligenţa lor.

Istoria noastră, a poporului român, este o istorie nelămurită. Şi asta ne ajută pentru că are un fel de taină. Ştiţi cum zice olteanul: las-o încurcată, bine că e vie. Cum o lămureşti puţin, cum vin piraţii ăia de dincolo să ne ia câte ceva", a fost mesajul transmis de Dan Puric.

Evenimentul special organizat de "România Inteligentă", un proiect Antena 3, s-a încheiat cu un spectacol de lasere pe ritmurile Horei Unirii.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close