Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Adrian Marinescu, adevărul despre raportarea deceselor provocate de COVID-19

Dr. Adrian Marinescu, adevărul despre raportarea deceselor provocate de COVID-19

Mihai Gâdea a vorbit cu medicul Adrian Marinescu despre teoria potrivit căreia toate decesele din ultima vreme sunt raportate ca fiind din cauza coronavirusului, indiferent dacă aceasta este adevărata cauză sau nu.

Dr. Adrian Marinescu, adevărul despre raportarea deceselor provocate de COVID-19
10 Mai 2020   •   23:00

”Există o raportare oficială oriunde în lume, care ține de OMS, și spune că, în momentul în care se pune prin analize de laborator diagnosticul de COVID-19, acea persoană va fi raportată ca deces COVID-19. E adevărat că există o nuanțare. Există persoane care aveau afecțiuni cronice pentru care și un simplu guturai putea duce la deces. Dar faptul că acea persoană are noul coronavirus dovedit în analize, va fi raportat ca atare. Deci nu este situația în care cineva nu are acel diagnostic și e raportat greșit. Vorbim de cei care au, într-adevăr, acea analiză pozitivă. Pentru fiecare în parte va intra în discuție, în dosarul medical, faptul că aveau alte afecțiuni, și este clar că cei mai mulți care au ajuns la deces au ajuns pentru că au avut alte afecțiuni, dar nu înseamnă că nu au avut infecția COVID-19”, a declarat Adrian Marinescu. 

×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Pensionarii români care vor fi cei mai avantajaţi de recalculare
x close