Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ana Maria Pătru dovedește că a fost citată la DNA printr-un telefon dat fiului. „Copilul a rămas stupefiat”

Ana Maria Pătru dovedește că a fost citată la DNA printr-un telefon dat fiului. „Copilul a rămas stupefiat”

Ana Maria Pătru dovedește că a fost citată la DNA printr-un telefon dat fiului. „Copilul a rămas stupefiat”
27 Sep 2017   •   21:31

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre faptul că a fost citată la DNA Ploiești printr-un telefon dat fiului, în timp ce acesta se afla la școală.

„A sunat copilul înapoi și a întrebat „cine sunteți?”. „DNA Ploiești suntem”. Și spune „m-ați sunat dumneavoastă”. „Da, vrem să vorbim cu doamna Pătru, în calitate de suspect la DNA Ploiești, mâine la ora 10.00”. Copilul a rămas stupefiat, a venit imediat acasă. A venit terminat. Nu șțiam ce să fac mai întâi. nu știam cum să îi explic că nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat pentru că oricum nu mă credea. A fost o zi ieri de neimaginat și o noapte în care nici eu, nici el nu am închis niciun ochi”, a povestit Ana Maria Pătru.

„Le-am spus că nu se poate să mi sunați copilul și mi-au spus că de ce insist pe subiect, că nu aveau numărul meu. Că i-am spus de două, trei ori și eu tot așteptam un răspuns. Și mi-au mai spus că nu au făcut-o cu intenție”, a mai spus fosta şefă AEP.

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost pusă, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti, într-un nou dosar în care aceasta ar fi inculpată pentru trei infracţiuni.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close