Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi detalii din ancheta de la Arad. Ce s-a găsit în telefonul lui Ioan Crișan

Noi detalii din ancheta de la Arad. Ce s-a găsit în telefonul lui Ioan Crișan

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, noi detalii cu privire la cazul Arad. Anchetatorii au găsit telefonul afaceristului Ioan Crișan , dar și lista de apeluri din ziua asasinatului.

Noi detalii din ancheta de la Arad. Ce s-a găsit în telefonul lui Ioan Crișan
de Georgiana Adam    |    08 Iun 2021   •   23:00

Telefonul lui Ioan Crișan ar fi fost descoperit de către autorități în torpedoul mașinii în care afaceristul a murit ars. Recent, au ieșit la iveală noi detalii cu privire la lista de apeluri din ultimele zile de viață.

Anchetatorii care au obținut lista apelurilor telefonice ale lui Ioan Crișan, au remarcat că omul de afaceri nu a fost apelat de nimeni în dimineața asasinatului cu bomba, din data de 29 mai, după cum au precizat surse judiciare pentru Gândul.ro.

Chiar și așa, primele informații din cadrul anchetei au dezvăluit faptul că dispozitivul exploziei, din autoturismul lui Ioan Crișan, ar fi fost acționat prin apel telefonic.

Romulus Varga este cel care conduce echipa de investigatori din cazul Arad, el fiind și procurorul care a obținut în instanță condamnarea polițistului Cioacă, în cazul Elodia.

Explozibilul folosit în cazul lui Ioan Crișan este de tip militar

Potrivit surselor Antena 3, explozibilul folosit pentru incendierea mașinii lui Ioan Crișan este de tip militar, din fosta Iugoslavie.

Mai exact, este vorba despre TNT, echipament militar trinitrotolen- stil extil.

Din primele cercetări, se pare că Ioan Crișan a fost filat timp de cel puțin două săptămâni și cel mai probabil bomba ar fi fost amplasată în mașina sa în fața blocului, în condițiile în care a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru montarea acesteia.

Bomba care l-a omorât pe omul de afaceri din Arad, montată sub scaunul șoferului

Bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan, a fost montată sub scaunul mașinii pe care o conducea. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

Din primele cercetări, scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan, a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii.

Celelalte șuruburi și balamale din mașină au fost găsite la locul lor, arzând doar tapițeria.

×
Subiecte în articol: Arad telefon Ioan Crișan ancheta
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close