Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Bărbat de 35 de ani, împuşcat cu armă airsoft pe o terasă din Timişoara | Martorii au sunat la 112

Bărbat de 35 de ani, împuşcat cu armă airsoft pe o terasă din Timişoara | Martorii au sunat la 112

Un bărbat de 35 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împuscat cu o armă airsoft, în această seară, pe o terasă din Timişoara. Din primele informaţii agresorul, în vârstă de 55 de ani, ar fi drogat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   22:17

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu foarte puțin timp. Un tânăr în vârstă de 35 de ani, în timp ce se afla pe o terasă, într-o zonă intens circulată din Timișoara, a fost agresat de un individ. Și vorbim de un bărbat în vârstă de 55 de ani, care avea asupra lui un pistol cu bile. Victima povestește că individul s-a năpustit asupra lui, a tras câteva focuri, reușind să-l rănească în zona gâtului. Martorii au sunat imediat la 112.

La fața locului a venit o ambulanță, cea care l-a preluat pe tânărul de 35 de ani și l-a dus la spital. Din fericire, potrivit medicilor, starea lui este una stabilă.

Agresorul, un bărbatul de 55 de ani, a fost imediat încătușat de oamenii legii și dus la audieri, acolo unde se află și la această oră.

Există însă informații conform cărora bărbatul ar fi fie drogat, fie ar avea ceva probleme psihice. Asta pentru că anchetatorii reușesc destul de greu să comunice cu acesta.

Vorbim de un incident grav, la nici o săptămână de când doi bătrâni și-au pierdut viața, după ce un individ a intrat peste ei în casă și pur și simplu i-a înjunghiat. 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close