Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Detalii halucinante. Locul în care au fost ascunși bătrânii evacuați în cearșafuri din azilul clandestin din Gorj

Detalii halucinante. Locul în care au fost ascunși bătrânii evacuați în cearșafuri din azilul clandestin din Gorj

Au apărut detalii incredibile despre locul în care au fost ascunși bătrânii cărați cu cearșafuri din azilul fantomă din Gorj.

Detalii halucinante. Locul în care au fost ascunși bătrânii evacuați în cearșafuri din azilul clandestin din Gorj
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabriela Mladin    |    11 Iul 2023   •   22:28

Au apărut detalii incredibile în cazul azilului fantomă din Ţicleni, judeţul Gorj, acolo unde, pentru a nu fi văzuți de presă, bătrânii au fost cărați în cearșafuri prin vie și prin tufișuri.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bătrânii furați din azilul clandestin au fost ascunși într-o altă casă, care îi aparține soacrei administratorilor care dețineau căminul ilegal.

Mai mult, jurnaliștii Antena 3 CNN au aflat că bătrânii erau ținuți captivi în azilul fantomă pentru că reprezentau o sursă importantă de bani, toate plățile fiind făcute, potrivit polițiștilor, la negru.

În acest caz, pe numele patronilor căminului din Gorj a fost întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală.

Citește și: Încă un azil ilegal, descoperit şi evacuat, în Bucureşti. Bătrânii plâng, îngroziţi că nu ştiu ce se va întâmpla cu ei

Între timp, încă un azil care funcționa ilegal a fost descoperit de polițiștii din București.

Printre problemele identificate se numără nerespectarea normelor igienico-sanitare, condiţii improprii de cazare, iar hrana nu ar respecta normele legale incluse, unele alimente fiind expirate, fapt susceptibil de a pune în primejdie viața persoanelor cazate în centrul respectiv, susțin polițiștii.

Căminul are 25 de persoane cazate, dintre care 6 bărbați şi 19 femei. Două femei au fost transportate la Spitalul Elias din Capitală, urmând să se facă relocarea şi pentru celelalte persoane.

×
Subiecte în articol: azil Gorj Căminele Groazei
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close